IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп с нов талант, ето как печели милиони

4 август 2022 17 50

Оказа се, че актьорът има и талант в рисуването

Снимка: БГНЕС

Джони Деп пробва да промени амплоато си и да не остане да работи само в киното. Отдавна знаем, че актьорът е част и от рок група, а ето че проявява талант и в рисуването. Оказва се, че последното съвсем не е недоходоносно.

Деп спечели повече от три и половина милиона долара за първата си авторска колекция от картини. На търга бяха продадени 780 картини. Заради големия наплив от хора, сайтът на галерията дори „падна“ за известно време.

За колекцията Friends & Heroes звездата от „Карибски пирати“ рисува четири поп-арт портрета на актьорите Елизабет Тейлър и Ал Пачино, както и на музикантите Боб Дилън и Кийт Ричардс. Под всяка снимка има личен подпис на актьора.

Началната цена на всяко от произведенията беше 3,3 хиляди паунда, а всичките четири произведения можеха да бъдат закупени за 12,5 хиляди паунда. По време на търга звездата успя да спечели 3,6 милиона долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари