IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория сподели как е преодоляла ревността си от минали връзки

5 август 2022 14 40

И е открила любовта с третия си съпруг Хосе Бастон

Getty Images

Getty Images

Ева Лонгория говори за миналите си връзки по време на епизод от нейния подкаст Connections with Eva Longoria. Неговата премиера беше по-рано тази седмица. 47-годишната актриса седна за дискусия с известната чилийска писателка Исабел Алиенде, където двете си разказаха за своите минали преживявания в любовта.

В момента американската звезда с мексикански корени е щастливо омъжена за трети път, за медийния бос Хосе Антонио Бастон, с когото сключиха брак през 2016 г. Хосе е и баща на единственото дете на Ева – Сантяго и е президент на медийната група Televisa, която е най-голямата в Латинска Америка.

По време на епизода Лонгория заяви, че всяка жена трябва да се научи как да преодолява ревността си във връзката си, както тя самата е направила. Тя каза:

Мисля, че ревността отнема толкова много енергия. Спомням си, че бях много ревнива и стомахът ми буквално излизаше отвътре навън. Това е най-лошото чувство. Защо трябва да си го причиняваме?“

След това актрисата, която нашумя с ролята си в сериала „Отчаяни съпруги“ отбеляза, че е трябвало да изживее цели два неуспешни брака, докато намери Бастон, с когото е забавила темпото и е преразгледала приоритетите си.

Мисля, че това е причината чак третият ми брак да е успешен. С намирането на любовта на 40, аз бях на 40, а той на 50 години, беше моментът, когато и двамата си казахме: „Можем ли просто да се наслаждаваме на живота си заедно?“, сподели тя.

Лонгория отбеляза все пак, че с Хосе също имат разногласия от време на време. Тя каза:

„Все пак му крещя за четката за зъби или нещо подобно.“

Първият брак на Ева беше с Тайлър Кристофър, за когото се омъжи през 2002 г., а две години по-късно двамата се разведоха. Няколко години по-късно Лонгория започна да се среща с бившия професионален баскетболист Тони Паркър, за когото се омъжи през 2007 г. Бившата двойка се раздели и разведе през 2010 г., като в впоследствие тя го обвини в изневяра.

Ева Лонгория

Ева с втория си съпруг Тони Паркър: Снимка: Getty

Лонгория се запозна с Бастон през 2015 г., като още на следващата година двамата вдигнаха пищна сватба, а през 2018-а, на 42 години Ева роди и сина им, който наскоро навърши 4 години.

Наскоро актрисата говори за майчинството по време на интервю за списание Haute Living, където отбеляза, че иска да възпита добри ценности в детето си.

Искам той да разбере нещата сам. В същото време е много важно да се уверите, че имате режим и дисциплина“, споделя тя.

Лонгория

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари