IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли има специален повод да празнува

2 август 2022 14 50

Дъщеря ѝ Захара влезе в колеж за чернокожи жени

Getty Images

Getty Images

Анджелина Джоли има повод за празнуване! Дъщеря ѝ Захара Джоли-Пит ще посещава колеж за чернокожи жени от тази есен. Осиновената от Етиопия наследница на Джоли и Брад Пит е приета да учи в историческия „Spelman College“, който се намира в Атланта, Джорджия и майка ѝ е разбираемо горда.

Актрисата, режисьор и защитник на бежанците по целия свят сподели в своя профил в Instagram снимка на Захара „с нейните сестри Спелман“ през уикенда, възхвалявайки колежа за афроамериканки, който е специализиран в либерални изкуства (програмата за либерални изкуства обикновено се фокусира върху изкуствата и хуманитарните науки, като история, философия, социални науки, история на изкуството, литература, лингвистика и други.)

На снимката 17-годишната Захара позира с бъдещите си състудентки, след като двете с майка ѝ са присъствали на събитие в Лос Анджелис, организирано от въпросния колеж специално за негови първокурсници, възпитаници и абсолвенти.

В събота в социалните медии се появи и видео от „Семейно събиране на SpelHouse“, на което Анджелина дори се опитва да танцува Electric Slide на въпросното събитие.

Джоли е споделила сладка снимка на дъщеря си и няколко нейни нови приятелки и е написала:

„Поздравления за всички нови студенти, започващи тази година. Това е много специално място и за мен е чест да имам член на семейството си като студент в Spelman.“

Сред най-известните възпитаници на престижния частен университет с над 100-годишна история са Алис Уокър, Стейси Ейбрамс и бившата звезда от „Шоуто на Козби“ Кешиа Найт Пулиъм. Навремето съпругата на Рокфелер е била главен спонсор на колежа.

Новината за висшето образование на Захара идва три години след като нейният най-голям брат – осиновеният от Камбоджа Мадокс, напусна дома си, за да учи в университета Йонсей в Сеул, Южна Корея.

Освен тях Анджелина споделя още четири деца с бившия си, отчужден съпруг Брад Пит – 18-годишния Пакс, осиновен от Виетнам, първородната 16-годишна Шайло и 14-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Захара и

Джоли с пет от шестте си деца: Снимка: Getty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 103.5 KTU (@1035ktu)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари