IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес не крие заобленото си коремче по бански

4 август 2022 18 00

Звездата иска да върне модата на истинските женски форми

Getty Images

Getty Images

Селена Гомес иска да върне „истинските кореми“. Попзвездата се обърна към социалната мрежа TikTok в сряда, за да каже, че е време истинските женски коремчета да се завърнат на мода. В момента Селена е на почивка в Италия и сподели свой клип, на който е облечена в шарен цял бански, докато се излежава на яхта. Тя е записала аудио към видеото, което вече е събрало повече от 4,6 милиона гледания, на което заявява категорично, че не си гълта корема за снимките, защото е крайно време истинските стомаси да се завърнат на мода.

На видеото 30-годишната основателка на Rare Beauty носи бански на марката La’Mariette, който е част от колекцията, която тя проектира през 2021 г. заедно със своята приятелка и бивша асистентка Тереза Мингус.

Феновете на звездата бързо я похвалиха за популяризирането на положителни послания по повод на женското тяло към нейните 42 милиона последователи в TikTok. „Караш ме да се чувствам комфортно в собствената си кожа“, коментира един фен. „Ти си може би най-добрият пример за подражание“, написа друг.

Певицата и актриса и друг път е заемала позиция срещу налагането на перфектните женски форми. След като си беше дала почивка от социалните медии в продължение на цели четири години, Гомес ги използва сега най-вече, за да разпространява осведоменост по теми като психично здраве и приемане на собственото тяло.

Още през април бившата звезда на Disney Channel каза, че да си „слаба и стройна“ не си струва ограниченията от любимите храни. Тя продължи с думите: „Перфектна съм такава, каквато съм.“

Срамът от собственото ти тяло е толкова тежък, обясни Гомес в подкаста „Giving Back Generation“ през 2019 г. „В действителност това е моята истина. Аз често имам колебания в килограмите. Зависи какво се случва в живота ми“, каза певицата, отбелязвайки, че теглото ѝ се променя поради здравословните ѝ проблеми, които включват лупус, проблеми с бъбреците и високо кръвно налягане.

Въпреки че е много открита относно психичното си здраве, Гомес пази мълчание относно любовния си живот. Откакто се раздели с Джъстин Бийбър през 2018 г., Селена никога не коментира връзките си. В момента обаче тя е на почивка на яхта в района на Позитано с италианския филмов продуцент Андреа Йерволино, с когото бяха свързани още преди три години. Селена работи с 34-годишния продуцент по филма от 2016 г. „В съмнителна битка“, а през 2019 г. беше забелязана да излиза с него в Италия по време на пътуване за рождения ѝ ден. След това двамата бяха забелязани отново заедно миналата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари