IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Било ли е случайност: Дръпнал ли е спусъка Алек Болдуин срещу Хътчинс?

16 август 2022 18 00

Фаталният инцидент стана по време на снимките на филма Rust

Снимка: БГНЕС

Миналата година Алек Болдуин беше замесен в скандал покрай смъртта на оператора Халина Хътчинс по време на снимки. Фаталният инцидент става докато се репетира филмова сцена. Актьорът произвежда изстрел с пистолет, който е трябвало да е зареден с халосни безопасни патрони, но пистолетът и патроните се оказват истински и така Хътчинс бива убита.

Сега има нови подробности за инцидента.

Снимка

Преди това Болдуин твърдеше, че не е натиснал спусъка. Въпреки това, според доклада на ФБР, стрелбата на снимачната площадка не е случайна.

Разследващите са провели експеримент с идентични оръжия. В доклада се посочва, че пистолетът „не може да бъде накаран да стреля, без да се дръпне спусъка“, съобщава ABC News.

Снимка

По-рано Алек отбеляза, че поддържа връзка със съпруга на починалата. „Тя беше моя приятелка. В деня, когато пристигнах в Санта Фе и започнах да снимам, я поканих на вечеря.“

Бяхме много сплотен екип, който направи филм заедно, и тогава се случи това ужасно нещо. От време на време се случват инциденти на снимачната площадка, но не и подобно нещо. Такъв случай е един на трилион“, сподели актьорът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари