IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин за Хечи: Късметлийка е, че не е убила някого

12 август 2022 15 00

Той пожела на колежката си бързо възстановяване

БГНЕС

БГНЕС

„Късметлийка е, че не е убила някого“. Така Алек Болдуин коментира случилото се с Ан Хечи при автомобилна катастрофа. Той получи критики заради нестандартния коментар, направен по повод тежкия инцидент с неговата колежка. После той й пожела бързо възстановяване. 

След като актрисата бе хоспитализирана и стана ясно, че е в кома и с изгаряния, бе посочено, че най-вероятно 53-годишната блондинка е шофирала возилото в нетрезво състояние. 

Макар Болдуин да добави и това, че се надява Хечи да се оправи, много от неговите последователи веднага реагираха негативно. И го разкритикуваха, че я защитава, а най-вероятно тя е виновна. Други пък посочиха, че в думите може да се свързват и с неговия инцидент на снимачната площадка, който няма сравнение с жестоката катастрофа. 

„Хей, просто искам да изпратя най-добрите си пожелания и цялата си любов към Ан Хечи“, каза 64-годишният актьор, обръщайки се към последователите си. 

Алек Болдуин: Ан е моя стара приятелка

Комикът, който очаква седмо дете от съпругата си Хилария, наблегна на това, че с Хечи не са само колеги в киното, но и приятели в живота. Той припомни и за съвместните им проекти през годините. 

Двамата играят във филма „Съдебни заседатели“, после си партнират и в постановката „On the Twentieth Century“. 

„Нямаше много жени, с които съм работил, които бяха смели по начина, по който Ан бе. Тя би направила всичко... тя беше много оригинална. Тя е невероятно талантлива жена“, разказа Алек. 

„Обичам те, Ан. Обичам те и мисля, че си толкова талантлив човек. Надявам се, че всичко е наред. Надявам се, че ще преминеш през това. Сърцето ми е с теб“, продължи холивудската звезда. И прикани феновете да се присъединят към благопожеланията. 

Докато едни посочват, че думите на многодетния татко са мили, други добавиха, че актрисата е била пияна зад волана и е изложила няколко живота на опасност. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари