IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Херцогиня Камила изпрати тайно съобщение до Меган Маркъл

17 август 2022 08 40

Това беше рядък кралски жест, отбеляза експерт

Снимка: БГНЕС

Кралският писател Андрю Мортън разкри някои подробности от връзката на Меган Маркъл със семейството на Елизабет II. Въпреки многобройните твърдения, че титулуваните роднини не могат да приемат херцогинята на Съсекс като „своя“, сред тях все още имаше такива, които се опитаха да подкрепят съпругата на принц Хари.

И така, Мортън твърди, че съпругата на принц Чарлз, херцогинята на Корнуол Камила, е показала „искрена обич“ към Маркъл. А един неин публичен жест говори най-красноречиво за това.

На събитие по случай 70-ия рожден ден на принц Чарлз Камила наруши кралския протокол, когато публично, почти майчински, хвана ръката на Меган Маркъл и я целуна за довиждане.

„Този рядък кралски жест беше знак за това колко бързо американската актриса беше приета с искрена любов в кралското семейство. На този ден Камила, която преди това е съветвала Кейт Мидълтън за тънкостите на кралските традиции, без да каже нито дума, сигнализира на света, че Меган вече е „една от нас“, обобщава експертът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари