IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес с подкрепа към Бритни Спиърс

16 август 2022 14 50

Изпълнителката изпрати съобщение към своята колежка

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Две икони на музиката винаги си пазят гърба.

Дженифър Лопес изпрати специално съобщение към Бритни Спиърс, за да изкаже подкрепата си на фона на драмата между последната и Кевин Федерлайн. Съпругата на Бен Афлек сподели снимка, която вече е изтрита, на която позира заедно с Бритни по време на наградите на MTV през 2001 година. Кадърът беше препубликуван и от Спиърс в историите ѝ в Instagram.

В оригиналния пост на Бритни, който включва домашно видео, тя споделя няколко думи, които е чула от Дженифър преди време. Тя написа, че Джей Ло ѝ е казала, че трябва да погледне уверено в камерата и да каже на всяко малко момиче по света да използва гласа си, никога да не поглежда назад и да не се предава пред лицето на несправедливостта. По думите ѝ, свободата е състояние на ума.

„В свят, където можеш да използваш краката... сърцето... устата... очите... и тялото, за да изразяваш себе си по всякакъв начин!!! Призовавам за независимост... за равенство и да бъдем равни!!!“, написа още Бритни.

От своя страна, Джей Ло изрази подкрепата си към Бритни, публикувайки кратко, но мотивиращо съобщение. „Остани силна“, написа тя в социалните мрежи.

Окуражителните думи, които Лопес сподели публично към Бритни, идват на фона на продължаващата драма между Спиърс и бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн, с когото имаше брак от 2004 до 2007 година.

В скорошно интервю, 44-годишният изпълнител сподели, че синовете му – 16-годишният Шон и 15-годишният Джейдън – сами са решили да не виждат майка си. Той също така твърди, че момчетата са притеснени и засрамени от постоянните голи видеа и снимки, които Бритни публикува в социалните мрежи.

Отговорът на Спиърс обаче не закъсня и тя публикува дълго съобщение в Instagram. „Тъжно ми е да чуя, че бившият ми съпруг е решил да говори за връзката между мен и децата ми. Както всички знаем, отглеждането на тийнейджъри не е лесно за никого“, започна тя. Допълва, че момчетата са спрели да говорят с нея много преди ерата на Instagram, посочвайки че това не може да е причината за разрива в отношенията им.

Съпругът на Бритни – Сам Асгари – също се включи в драмата. Той отрече да има напрежение между нея и синовете ѝ и нападна Кевин като баща.

„Няма доказателства за неговото твърдение относно отделянето на децата и е неразумно да се казват такива думи публично. Момчетата са много умни и скоро ще навършат 18 години, като ще имат право на собствени решения и може би ще осъзнаят, че трудната част е била да имат баща, който не е работил през последните 15 години“, пише Асгари. Намекна, че Федерлайн е получавал издръжка от Бритни, като, според него, скорошното прекъсване на договора е причината за тези думи от страна на изпълнителя.

Дни по-късно, Кевин отново отвърна на атаката, публикувайки видео отпреди четири години, на което Шон и Джейдън спорят с майка си.

„Не мога да седя и да гледам как синовете ми биват обвинявани по този начин, особено след всичко, през което преминаха. Колкото и да ни боли, решихме като семейство да публикуваме тези видеа. Надявам се децата ни да бъдат по-добри от това“, написа той в социалните мрежи.

Адвокатът на Бритни нарече Кевин „зъл“ заради публикацията на видеата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари