IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Дадох им всичко, а те ме нараниха": Бритни за коментарите на Кевин Федерлайн

9 август 2022 14 30

Бившият съпруг на певицата сподели, че синовете й не искат да я виждат

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс наруши мълчанието си относно твърденията на Кевин Федерлайн за връзката й с двамата им синове.

Говорейки пред ITV News в интервю, което съвсем скоро ще бъде излъчено, бившият съпруг на певицата сподели, че 16-годишният Шон и 15-годишният Джейдън са решили, че не искат да виждат майка си за момента. Той допълва, че момчетата сами са взели решението да не присъстват на сватбата на Бритни и Сам Асгари, като са минали няколко месеца от последната среща между майка и синове. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @farandulanews

Спиърс, която се венча за Асгари през юни, публикува дълго съобщение в социалните мрежи, с което отговори на коментара на Федерлайн. Тя написа, че е натъжена от факта, че бившият й съпруг е решил публично да говори за връзката между нея и синовете й, допълвайки че отглеждането на тийнейджъри никога не е лесно. 

"Дадох им всичко... Имам само една дума - наранена", написа още Бритни в своите истории в Instagram. По думите на певицата, майка й я е посъветвала да остави момчетата при баща им, като това може би е повлияло на връзката им с тях. 

Федерлайн също така критикува Бритни заради голите снимки и видеа, които тя често публикува в социалните мрежи. Според него, това може да е една от причините, поради които Шон и Джейдън не искат да се виждат с майка си. "Трудно е за тях. Не мога да си представя какво е чувството да си тийнейджър с такава майка и да ходиш в гимназия", допълва Кевин. Той смята, че това е някакъв начин Спиърс да изрази себе си, но така тя наранява синовете си и ги отдалечава от себе си.

Певицата отговори и на тази част от интервюто, като каза, че връзката й с Шон и Джейдън е била провалена много преди ерата на Instagram. Според нея, травмата и обидите, идващи с музикалната индустрия и славата, са повлияли не само на нея, но и на момчетата. "Аз съм просто човек и дадох най-доброто от себе си. Наистина давах и последните си пари за тях!", пише тя. Допълва, че много други артисти са правили по-грозни и провокативни неща, докато децата им са били дори по-малки от нейните. 

Според интервюиращият Дафне Барак, Шон и Джейдън сами са решили да не виждат майка си, като са заявили, че решението е било много трудно и болезнено за тях. Федерлайн също така е казал, че момчетата често са се чувствали неудобно от срещите с Бритни, като е имало странни неща, на които са ставали свидетели. "Имало е доста случки, от които те не са се чувствали комфортно", казва Федерлайн без да споделя повече детайли. 

За момента Шон и Джейдън живеят с баща си, съпругата му Виктория Принс и двете им дъщери. Презз 2018 година Кевин получи още по-голямо попечителство, като вече има 70% влияние над живота на синовете си. 

Федерлайн изрази и подкрепа към бащата на Бритни - Джейми Спиърс, който контролираше живота на дъщеря си в продължение на 13 години. Настойничеството му беше прекратено преди година, като това позволи на певицата да взима собствени решения относно живота, кариерата и наследството си. 

Според Кевин обаче налагането на настойничеството е спасило живота на Бритни преди 13 години. Той заяви, че му е било трудно да гледа цялата драма, която приключи през ноември 2021 година, като му е било много тъжно за синовете му, които също са преживявали случилото се. "Беше трудно. Това беше най-трудното нещо, което трябваше да изтърпя през живота си", казва той. 

По думите му, Джейми е успял да оправи живота на Бритни и да вкара всичко в релси. "Той спаси живота й", категоричен е Федерлайн. Допълва, че бащата на певицата е човек, който прави всичко в името на семейството и се опитва да се бори за благополучието на близките си. 

Певецът заяви, че Шон и Джейдън са имали много въпроси относно настойничеството, на които той не е имал категорични отговори. "Опитвам се да им обясня, че майка им е имала нужда от помощ и всички хора около нея са се опитвали да й помогнат, за да й оправят живота", обяснява той. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ifuseekbritneyyy

Федерлайн каза, че е готов да помогне за подобряване на връзката между синовете му и бащата на Бритни, въпреки че момчетата вече имат ограничителна заповед срещу дядо си. Те я получиха през 2019 година заради агресивно поведение от страна на Джейми към 13-годишния тогава Шон. "С удоволствие ще приема Джейми Спиърс в живота на момчетата, ако те го искат. Нямам никакви лоши чувства към него", категоричен е изпълнителят. Допълва, че всички хора правят грешки, за които понякога трябва да се прощава. 

Сам Асгари също се включи в драмата, защитавайки съпругата си. Той направи публикация в социалните мрежи, говорейки за постовете на Бритни и как те са по-скромни от някои реклами, които се появяват по телевизията. 

"Момчетата са много умни и скоро ще бъдат на 18, когато ще могат да вземат свои решения и може би ще осъзнаят, че трудната част е да имат баща, който не е бил голям модел за подражение през последните 15 години", написа танцьорът. Допълни, че не познава Федерлайн лично и няма лоши чувства към него, освен когато се опитва да нарани съпругата му. 

Асгари написа, че характерът на певеца си личи от подкрепата му към Джейми Спиърс. Той завърши публикацията, като пожела всичко най-хубаво на Кевин, но го предупреди да не говори повече за Бритни. 

Твърденията на Федерлайн, че Шон и Джейдън имат обтегнати отношения с майка си противоречат на казаното от адвоката му през юни. Тогава той заяви, че момчетата желаят всичко най-хубаво на Бритни и Сам, въпреки че няма да присъстват на сватбата. "Това е тяхната вечер и те не искаха да отнемат момента им", допълни самият Кевин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BrauNews (@braunews)

Засега няма официално становище от Шон и Джейдън относно драмата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
Ограбиха живота на момичето.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар