IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс се връща в студиото с Елтън Джон

27 юли 2022 09 00

Двамата ще запишат нова версия на хита Tiny Dancer

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс ще направи завръщането си към музиката по невероятен начин.

Източник, близък до изпълнителката, потвърди пред списание People, че 40-годишната носителка на „Грами“ ще си партнира с Елтън Джон за записването на нова версия на хита Tiny Dancer, излязъл през 1972 година. Очаква се сингълът да излезе следващия месец, като негов продуцент е Андрю Уат. Засега обаче Бритни и Джон запазват мълчание по темата, като най-вероятно ще искат да изненадат феновете си.

Новината идва малко след като Спиърс и съпругът ѝ Сам Асгари се насладиха на вечеря заедно с актьора Тарън Еджъртън. Интересното е, че именно Еджъртън изигра Елтън Джон в биографичния филм „Рокетмен“ от 2019 година. Актьорът дори пее в лентата, като е напълно вероятно срещата между него и Бритни да е била не само по лични, но и по професионални причини.

Тази година Бритни пропусна ежегодното парти на Елтън Джон по случай раздаването на наградите „Оскар“. През март само Сам Асгари беше на червения килим, като по това време той заяви, че любимата му много пътува и затова не може да присъства. „Искаше ми се да е тук. Пътува много, но и има няколко неща, които трябва да свърши у дома“, допълни тогава Асгари.

Самият Елтън Джон също не присъства на собственото си парти, изпращайки само съпруга си Дейвид Фърниш и двамата им синове. Тримата се снимаха и с Лейди Гага, която е кръстница на момчетата.

Що се отнася до Бритни, която вече е свободна от баща си и омъжена за Асгари, източник споделя, че тя все по-често мисли за рестартиране на музикалната си кариера. Попечителството ѝ беше официално приключено през ноември, което ѝ позволява да взима собствени решения за живота и професионалните си ангажименти. Близък до изпълнителката казва, че тя обича да създава музика и иска да издаде нов албум заради феновете си.

Преди малко повече от месец, Спиърс публикува различна версия на хита си Baby One More Time в социалните мрежи. Тогава тя разкри, че от години се опитва да запише отново сингъла, но ѝ е било забранено от баща ѝ. „Не съм споделяла гласа си от много дълго време... може би твърде дълго“, написа Спиърс в описанието под видеото.

След като стана ясно, че попечителството на Бритни е приключено, адвокатът ѝ Матю Росенгарт нарече деня „величествен“. По думите му, за първи път от десет години Спиърс може да се нарече самостоятелен човек и решенията са оставени изцяло на нея. „Бритни, считано от днес, е свободна жена“, заключи той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари