IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс – откровена за психичното си състояние след сватбата

7 юли 2022 08 40

Певицата признава, че е трудно да споделя

Снимка: БГНЕС

След дълга борба за свобода Бритни Спиърс най-накрая се омъжи за своя любим Сам Асгари и започна нов живот. Певицата обаче все още е завладяна от съмнения. Както се оказа, звездата няма с кого да сподели преживяванията си.

Спиърс каза, че предпочита да пази чувствата си за себе си. Певицата не може емоционално да се отвори дори към любим човек.

„Звучи ужасно, но сякаш нося сърцето в ръкава си. Може би това, че сте напълно честни, ще ви нарани. Това е много уязвимо нещо. Умът ни е толкова чувствителен. Внимавайте, когато допускате някого до себе си“, каза певицата.

Въпреки това в брака изпълнителката поне засега се чувства по-щастлива. „Нямаш представа колко невероятно щастлива и развълнувана съм. Искрено се радвам, че мога да споделя с вас за моето психично здраве. Събуждам се всеки ден и благодаря на всичко наоколо“, призна Бритни.

Доскоро Бритни се тревожеше за бъдещето си. Останала без грижите на баща си, певицата била преследвана от постоянно чувство на безпокойство. „Ще бъда честна – чаках толкова дълго, за да се освободя от тази позиция.

И сега ме е страх да направя каквото и да било, защото ме е страх да не сгреша. Много съм щастлива, но има толкова много неща, които ме плашат“, сподели тя по-рано.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари