IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2022 – Бритни Спиърс пие отново коктейли

2 август 2022 11 00

Певицата и Джей Ло с еднакви бански

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Бритни Спиърс се похвали, че посетила бар за първи път, след като получи отново свободата си. 40-годишната звезда, която вече е госпожа Асгари, вдигна наздравица със своята асистентка.

„За първи път съм в бар. За първи път“, каза певицата във видео, споделено в нейната история.

В кадрите Спиърс показва обстановката в заведението и посочва, че е много щастлива и се чувства красива.

„Пийваме по едно малко питие“, добавя Виктория Ашър, включвайки се след Бритни.

Певицата направи саркастични коментари към родителите си, говорейки за това, че им е благодарна за това, че не можела сама да употребява алкохол дълги години.

„Много се радвам, че ми отнеха правата да пия коктейл за 13 години“, казва тя.

Заради проблемите на изпълнителката с алкохола, нейният екип ѝ забранява да пие зад кулисите още преди години. А според една от клаузите, свързана с нейното попечителство, тя въобще не може да употребява алкохол.

Преди да си върне отново свободата, Бритни Спиърс се оплака, че не можела да пие любимите си коктейли от 2013 до 2017 г., докато пребивавала в Лос Анджелис.

Бритни Спиърс и Джей Ло с еднакъв бански

Певицата определено се наслаждава на живота, наваксвайки след падането на толкова много забрани. И типично за нейния стил, се снима без дрехи, по бански или с новите си летни тоалети.

Тези дни, когато много звезди се снимат на яхти или край плажа, не спираме да говорим за техните бански. В тази връзка модни експерти припомниха за изрязания розов модел на Спиърс, по който си пада и Джей Ло.

В кампанията за новата си линия JLo Body by JLo Beauty, латино дивата позира с цял бански в бяло на марката. Може да се каже, че той сякаш наподобява спирала, която се увива около тялото.

По-наблюдателни посочват, че още миналото лято Бритни е облякла същия бански, само че в нейното любимо розово. И не е тайна, че прозрачните линии по него са онова, което ѝ допада най-много.

„Този бански костюм всъщност е скъп !!!“, пошегува се тогава тя, демонстрирайки го пред камерата в съчетание с обувки на висок ток.

Оказва се, че не само двете певици харесват въпросния изрязан бански. Ако разгледаме снимките из Instagram, ще забележим, че такъв носят Шей Мичъл и Кейт Бекинсейл. Междувременно трябва да отбележим, че Тейлър Суифт и Ким Кардашян пък залагат на други модели от същата линия.

Ако търсите вдъхновение за нови бански, ето още няколко предложения, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари