IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: Морското предложение на Линдзи Лоън

14 юли 2022 10 30

Актрисата се наслаждава на медения си месец

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Очевидно моминският живот не е бил перфектния за Линдзи Лоън, защото съпружеският я кара да сияе. 

Само седмица, след като обяви, че вече е омъжена за любимия си Бадер Шамас, актрисата замина за Турция, където се наслаждава на топлото слънце, спокойните плажове и кристалночистата вода. Меденият месец върви чудесно за Лоън, която показва и невероятна фигура, споделяйки снимки по бански. Феновете бяха впечатлени от тялото й, коментирайки, че въпреки проблеми с наркотиците и алкохола, Линдзи се е върнала в правия път и това си личи. 

В социалните мрежи Лоън публикува серия от снимки от луксозен курорт в Бодрум, включително и кадри, на които носи бански от две части в тъмносин цвят. Печейки се на Турската Ривиера, актрисата лежи на голям хамак, разпънат точно над водата. Облечена в прекрасния син бански, Лоън следва няколко модни тенденции за лятото и успя да ни вдъхнови за следващия ни шопинг. 

Първо, да вземем цвета. Синьото е от задължителните нюанси за плажа, свързвайки с водата и безоблачното небе. Макар Линдзи да е заложина на по-тъмната гама, може да облечете бански и в морско или небесно синьо, които ще позволят на тена ви да изпъкне още повече. Разбира се, избирането на тъмносин бански, като този на актрисата, също е опция, с която няма как да сбъркате. 

Второ, да поговорим за дизайна. Комплектът от две части се откроява с долнище с висока талия, което прилича на спортни шорти. Това е една от тенденциите за сезона, подходяща за всеки, който не иска да показва твърде много от тялото си на плажа. Макар изрязаните долнища да са винаги на мода, тази година все по-често ще виждаме и по-спортни дизайни, които осигуряват необходимия комфорт и защита от нежелан прекален показ.

На трето, но не и на последно място, идва горнището. То се отличава с дълга триъгълна форма и стегната лента, преминаваща по цялата гръдна обиколка. Халтер деколтето е идеално разделено на две части, но в същото време покрива изцяло гърдите и ги държи стегнати през цялото време. 

"Слънцето е в ума ми", написа Линдзи под ваканционните снимки. В колекцията бяха включени и две селфита, на които актрисата показва отблизо големите си слънчеви очила. Тя също така се похвали и с гледката, осигурена й от курорта, която си е достойна за завиждане. 

Феновете и приятелите на Лоън не пропуснаха да посочат, че щастието е изписано на лицето й. Колегата й от "Гадни момичета" Джонатан Бенет също се включи в коментарите, пишейки "Това са едни от най-добрите твои снимки, които някога съм виждал"

По-рано през седмицата, Линдзи, която живее в Дубай, сподели още кадри от почивката си край Егейско море. Засега лицето на съпруга й не се появи на ваканционните снимки, но голяма част от феновете смятат, че той също е там и това е меденият месец на двойката. 

В началото на юли Лоън сподели в Instagram, че вече е омъжена за партньора си, с когото са заедно от три години. В публикация тя нарече Бадер свой съпруг, като малко по-късно новината беше потвърдена и от говорителя й. 

"Аз съм най-голямата късметлийка на света. Ти ме намери и знаеше, че искам да намеря щастие и мир по едно и също време. Шокирана съм, че си мой съпруг. Моят живот, моето всичко. Всяка една жена трябва да се чувства така всеки ден", написа щастливата булка в Instagram. 

Говорейки за любовта си към Близкия Изток и решението си да напусне Холивуд за Дубай, Лоън сподели, че в момента чувства мир и спокойствие. "Най-накрая разбрах, че имам личен живот и мога да обърна внимание само на себе си. Реших да остана тук, защото се научих да оценявам времето, работата и нормалния начин на живот", казва тя пред Vogue през април. 

През април тази година Линдзи стартира свой подкаст, носещ името The Lohdown, а миналия месец беше част от реклама за обувки за тичане. Най-вълнуващата новина за феновете й обаче е, че актрисата скоро ще се завърне на екран с романтичния филм Falling for Christmas, който трябва да излезе тази година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари