IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове смятат, че Линдзи Лоън е бременна

30 март 2022 17 40

Актрисата сподели снимка с малко коремче

БГНЕС

БГНЕС

Линдзи Лоън с изненадващи публикации в профилите си в социалните мрежи. Актрисата сподели снимка, която породи съмнения, че вместо сватба, скоро тя ще има бебе на ръце. Според коментарите на феновете, нищо чудно тя да е бременна. 

„Моето завинаги“, написа звездата, качвайки кадър със своята половинка Бадер Шамас. 

Двойката е била в Кувейт, където е отпразнувала годежа си. И тъй като той актрисата получи пръстена си преди около 4 месеца, не е ясно дали двамата са почерпили тогава или са спретнали специално тържество наскоро. 

„Той попита.... Тя каза ДА“, пише на тортата на двойката. тя е на два етажа, с бели, сини и черни декорации. Най-отгоре е с огромна кутийка, от която се подава годежен пръстен. 

„Линдзи, ти си толкова красива и заслужаваш най-доброто“, „Желая ти всичко най-хубаво. Толкова се радвам за теб“, „Ти ще бъдеш страхотна булка“, гласят част от коментарите под поста. 

Бременна ли е Линдзи Лоън? 

Макар едни да поздравяват актрисата за нейния годеж, който не е нещо ново, други по-наблюдателни не пропуснаха да напишат, че като че ли тя е с малко коремче. Облечена с черна рокля с презрамки, Линдзи е застанала до Бадер и сякаш е изпъчила леко корема си. 

„Бебенце ли виждам?!“, „Това е бременно коремче!!“, „Леле, тя е бременна!“, пишат фенове. 

Според някои предположения в социалните мрежи, още през ноември 2021 г., когато Лоън получи годежния пръстен, тя най-вероятно е била в начална бременност. А сега, когато не може да скрие промяната на своето тяло, е решила да сподели по-стара снимка на нея и Шамас. 

Откакто се похвали с годежа, актрисата се появи в един коледен филм, който е сниман отдавна. Иначе, повечето снимки, качени от нея в социалните мрежи, не я показват в цял ръст. Те са предимно в близък план - друго нещо, заради което някои се осъмниха, че може да чака първата си рожба. 

Сърцето ми е пълно, пише от своя страна майката на Линдзи - 59-годишната Дина, която сподели същия кадър, но в своята история. 

Ново начало - след 2-годишна връзка за Линдзи Лоън

Може да се каже, че актрисата започва на чисто, след няколко неуспешни връзки, при които също искаше да мине под венчило. Тя излиза с финансиста от близо две години. Предполага се, че те са се запознали на музикален фестивал в Дубай през 2020 г. 

По-рано този месец Лоън подписа договор за два филма за Netflix - още една стъпка за ново начало. 

Предстои да разберем дали звездата наистина е бременна и дали ще се откаже от сватба с Бадер Шамас. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Пешо от Нови хан ( преди 2 години )
Линдзи знае че е бременна,но не знае от кого
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар