IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съдят Линдзи Лоън заради мемоарите ѝ

15 септември 2020 08 40

Актрисата не спазила условията по договора

БГНЕС

Актрисата Линдзи Лоън отива на съд заради мемоарната си книга. Представители на издателя ѝ „HarperCollins“ обявиха, че са подали иск срещу нея за 365 000 долара.

Звездата обяви още през 2014 г., че ще събере най-важните подробности от своя живот в книга. Още тогава тя е подписала договор, но така и не предоставила обещания ръкопис. Няколко години по-късно тя не дава подробности има ли намерение да я пусне на пазара и защо се е забавила толкова. 

Според информация на Entertainment Tonight, сумата, която издателите искат, е била дадена на Линдзи като аванс. 

Издателската компания твърди, че 365 000 долара са аванс и че никога не е получила обещаната книга от Лоън.

Лоън искала да напише за своето детство, връзките ѝ с Колин Фарел, Джъстин Тимбърлейк, Макс Джордж и други мъже, с които излизала. Обещали ѝ, че ще получи 1 милион долара, ако разкрие пикантни подробности за пробива си в Холивуд и борбата с наркотиците. След голямата реклама обаче, тя така и не подготвила ръкописа. 

Изданието Page Six пише, че първоначално актрисата дори поискала 5 милиона долара. Тогава тя излъгала, че вече е написала една част от биографията си. 

Когато навърши 30 през 2016 г., Линдзи обясни пред списание Vanity Fair, че иска да се занимава с благотворителност и работи с деца. Тогава тя посочва, че е отказала първото предложение за книга, което получила, но не разкрива причината за това защо все още не разполага с ръкопис. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари