IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън на почивка в Турция за медения месец

8 юли 2022 17 50

Актрисата се отбеляза от луксозен хотел

БГНЕС

БГНЕС

Линдзи Лоън избра почивка в Турция за началото на своя меден месец. Известната актриса, която наскоро мина под венчило, се отбеляза от курорта Бодрум.

„Аз съм най-щастливата жена на света. Той ме намери и видя, че мечтая за щастие и безметежност“, сподели след тайната сватбена церемония звездата. И това, че е в нашата съседка и вече събира тен, е доказателство, че нейният любим много я обича и ѝ угажда.

Линдзи показа в социалните мрежи, че мнозина могат да ѝ завиждат за нейната почивка в Турция, качвайки няколко кадъра. На един от тях тя е по бански, а на останалите виждаме страхотните гледки от мястото, на което е отседнала.

Актрисата похапва вкуснотии в бутиков хотел

По данни на Daily Mail, Лоън и нейният съпруг са отседнали в луксозния The Bodrum EDITION. Там една стая за двама струва над 600 евро на нощувка.

„Забава на слънце!“, написа още актрисата за своята почивка в Турция. И показа какво похапва в хотела. Там, освен някои разядки и салати, има и лозови сарми.

Докато се наслаждаваше на спиращите дъха гледки на залива Yalikavak, Линдзи позира с шарена лятна рокля с гол гръб, стигаща до земята. Тя е комбинирана с миниатюрна кожена чантичка в оранжев цвят.

Лоън празнува рождения си ден в Турция

Може да се каже, че звездата, която живее в Дубай, ще съчетае медения си месец със своя 36-и рожден ден. Той бе на 2 юли и тя със сигурност ще го отбележи подобаващо на плажа.

Актрисата показа и басейна на хотела, където вероятно се глези с коктейли в ръка. Но ако съдим по нейната нежна бяла кожа с лунички, тя трябва доста да внимава, за да не изгори до края на своя меден месец.

Линдзи не за първи път е на почивка в Турция

Не си мислете, че звездата стъпва на турска земя за първи път. Тя отдавна познава нашата съседка, дори познава лично Реджеп Ердоган (на основната снимка).

През 2017 г. Линдзи, която вече е госпожа Шамас, имаше среща с турския президент и неговата съпруга. А поводът за нея бе сирийска бежанка.

Все още не е ясно докога актрисата ще остане в Турция, но очакваме да ни зарадва с още любопитни кадри от нейния меден месец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари