IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън разказа за преместването си в Дубай

11 април 2022 10 40

Актрисата се научила да казва „Не“

БГНЕС

БГНЕС

Линдзи Лоън разказа, че откакто се е преместила в Дубай, води много по-спокоен и смислен живот. Младата актриса застана пред камерата на Vogue, за да коментира свои емблематични модни моменти. И наред с тях, даде някои откровения за живота си в чужбина.

„Наистина се поставям на първо място“, призна актрисата. И добави, че откакто е по-далеч от прожекторите, се чувства много по-добре. И по думите ѝ, със спокойствието започнала да се грижи повече за себе си.

Линдзи Лоън коментира и коя е основната причина да напусне Холивуд.

„Мисля, че това е, защото папараците са незаконни там. Наистина открих, че имам личен живот и можех да отделя време за себе си. Реших да остана там, защото наистина се научих да ценя какво е да отида, да си върша работата, и след това си тръгвам и живея нормален живот“, споделя тя.

Според актрисата, на нея ѝ трябвало известно време, за да свикне с мисълта, че никой не я следи и не се интересува чак толкова от това коя е и с кого е в Дубай. „... И наистина да поставя себе си на първо място и да избирам нещата, които искам да правя, мъдро, първо за мен“, продължава актрисата.

Лоън, която стяга сватба, се премести в Обединените арабски емирства още през 2014 г. И от светския живот и това да я спират на улицата за автографи и снимки, попадна на място, където някои дори не знаят коя е.

Оттогава до момента, Линдзи не се снима толкова често в киното както преди. Но все пак не изчезна от медийното пространство. И наскоро се завърна, подписвайки няколко проекта с Netflix.

Звездата, която има проблеми с наркотиците и психичното здраве заради своята слава, коментира работата си с Джейми Лий Къртис във Freaky Friday.

„Тя ми е любимка. Мисля, че това беше може би най-забавното, което имах на снимачната площадка, когато работех с Джейми Лий Къртис. Просто защото тя има най-добрата енергия за себе си и беше толкова забавно да мога да я видя как отново става „млада“...“, разказва Лоън.

Къртис, която също се бори със злоупотребата с наркотици на младини, похвали неведнъж своята колежка, давайки интервю пред списание People и призна, че двете са близки приятелки.

„Ние контактуваме и фактът, че тя може да се подиграва малко със себе си (означава), че всички можем да се шегуваме със себе си, повярвайте ми“, обясни Къртис.

Според по-възрастната актриса, да бъдеш в шоубизнеса и в пресата постоянно е много трудно. „Така че Бог да я благослови“, завършва Къртис.

След като се сгоди, предстои да разберем кога Линдзи Лоън ще мине под венчило.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари