IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: Сестрите Кардашян с еднакви тоалети

12 юли 2022 10 30

Рожденият ден на Клои продължава

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лятото на звездите често е съпътствано с тропически ваканции, на които те показват най-добрите си бански тоалети. Точно така направиха и кралиците на социалните мрежи - сестрите Кардашян.

След партито по случай 38-ия си рожден ден, Клои Кардашян продължи празненствата със семейна ваканция на островите Търкс и Кайкос. Лятната дестинация изисква само бански и леки рокли, с които да се обикалят приказните плажове, предлагащи достатъчно слънце и вкусни коктейли. В социалните мрежи се пояявиха снимки от ваканцията на клана Кардшаян, които накараха всички ни да мечтаем за кристалночистата вода и синьото небе.

И докато нашата ваканция е все още далеч, може да събираме вдъхновения и идеи за следващата ни покупка на бански

Гледайки снимките на Кардашян от Търкс и Кайкос, забелязваме, че Ким и Клои не само имат еднакъв вкус за забавление, но и за модните тенденции. Двете дами избраха черен бански от две части, чието горнище е в триъгълна форма, а бикините са с висока талия. Тазгодишните модели ще се въртят точно около тази конфигурация, като целта е да се удължат повече краката и да се покаже възможно най-много от тялото. 

Ким избра традиционна триъгълна горна част и долнище с връзки, докато Клои заложи на модел с тънки презрамки. Докато горнището на основателката на SKIMS се завързваше зад врата, то това на сестра й беше в класическата форма със закопчалка отзад на гърба. Разликите обаче спират дотук, като и двете дами имаха платинено руса коса, големи слънчеви очила и еднакви пози за пред камерата. 

Ким и Клои не бяха единствените във водите на Турк и Кейкос. С тях се забавляваха още дъщерята на Клои - Тру Томпсън, както и брат им Роб Кардашян и дъщеря му Дрийм. Групата взе назаем частния самолет на Кайли Дженър, а, след кацането, прекараха по-голямата част от времето си във водата. "Не ни безпокойте... забавляваме се", написа Клои под колекция от снимки в Instagram. 

И докато Клои реши да си почине още малко след ваканцията, сестра й Ким веднага се захвана за работа. Тя присъства на няколко светски събития, включително Седмицата на висшата мода в Париж, където участва в дефиле на Balenciaga заедно с Никол Кидман, Дуа Липа, Бела Хадид и Наоми Кембъл. 

Кардшаян нарече дебюта си на модния подиум "сбъдната мечта". Като един от посланиците на Balenciaga, Ким се облича в техни тоалети цяло лято. За дефилето, тя се появи с черна рокля, включваща зашити ръкавици до лакътя. 

На следващия ден риалити звездата изгледа от първия ред модното ревю на Jean-Paul Gaultier за висша мода за есен/зима 2022/2023 заедно с 9-годишната си дъщеря Норт. Двете дами имаха еднакви обеци за носа, както и допълващи се черни тоалети на бели ивици. Норт избра комбинация от елече и пола, а майка й облече макси рокля. Визиите им бяха допълнени от еднакви слънчеви очила.

След дефилето Ким публикува серия от снимки и видеа. "Много съм горда от приятеля ми Оливие Рустен за създаването на тази колекция за висша мода. Не мога да бъда по-горда", написа тя. Допълни, че е щастлива от факта, че може да взима дъщеря си на работа и да създава с нея прекрасни спомени. 

Относно белия лист, върху който беше изписана думата "Спри", държан от Норт срещу камерите, Ким заяви, че това е начин дъщеря й да покаже своя хумор пред света. "Предполагам, че й беше писнало да я снимат и просто искаше да каже на всички да насочат вниманието си към шоуто, а не към нея", допълва Кардашян. 

В скорошно интервю за Allure риалити звездата заяви, че вече се приема такава каквато е и не се опитва да бъде перфектна

"Мразя ръцете си - те са сбръчкани и грозни. Но съм живяла живота и съм сменяла толкова много памперси с тези ръце, както и съм прегръщала бебета с тези ръце, така съм доволна от тях. Остаряването не означава, че няма да се стремя към перфектност, но стигаш до един момент, в който си казваш, че здравето е по-важно от всичко друго", казва Ким. 

Но, въпреки че знае, че остаряването е естествен процес, това няма да я спре да прави всичко по силите си, за да изглежда и да се чувства млада. "Трудно е за обяснение, защото съм се приела, но в същото време искам да изглеждам и да се чувствам млада. Наистина ме е грижа за хубавата визия. Най-вероятно се интересувам от външния вид повече от 90% процента от населението на земята", казва Кардашян. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари