IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: Клои Кардашян с цветно предложение

24 юни 2022 16 30

Нещо, което да озари деня ви

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дните на минималистичните и скучни бански приключиха. Време е да се облечем в модели, които пасват на лятното ни настроение. Говорим за ярки цветове, смели щампи и драматични изрезки – допаминово обличане, но за плажа.

Една от известните дами, които вече започнаха тази тенденция, е Клои Кардашян, която често е наричана „кралицата на неона“. Риалити звездата обаче не носи ярки цветове само по червения килим, а и на плажа или край домашния басейн. Тя толкова много обича да си създава добро настроение чрез модата, че създаде собствена линия за дрехи, наречена Good American, която сега предлага и цветни бански.

Милионерката публикува кратко видео в социалните мрежи, с което показа един от новите си модели за плажа. Разбира се, той е в прекрасен летен цвят, за да бъдем по-точни – яркооранжево. Съставен от две части, банският включва бюстие с една презрамка и бикини с ниска талия, които подчертават и удължават краката.

Във видеото Клои споделя, че моделите ѝ са подходящи за всеки, предлагащи се в номера от XS до XXL. „Имаме различни нива на покритие, различни нива на комфорт, имаме цели бански, саронги и много други“, разказва още звездата.

Лятото на Кардашян със сигурност ще включва няколко цветни бански, но е възможно да бъде изпълнено и с много любов. Според E!News, тя е във връзка с частен капиталов инвеститор, когото е срещнала чрез по-голямата си сестра Ким. Списание People също потвърди новината, цитирайки източник, който казва, че връзката все още е в много ранен етап.

Преди това Клои излизаше с Тристан Томпсън, с когото има и дъщеря Тру. Двамата ту се разделяха, ту се събираха от 2016 година насам. След няколко изневери, Клои реши най-накрая да сложи край на връзката си завинаги, след като баскетболистът призна, че има дете от друга жена.

Драмата, разбира се, беше заснета от камерите, които следват семейство Кардашян в продължение на 20 години и показват всеки един детайл от живота му пред целия свят. „Не е лесно, но мисля, че това е някаква форма на терапия за мен“, казва Клои. Тя допълва, че иска да види как ще реагира семейството ѝ на всичко това, защото в тези моменти разбира кой ѝ пази гърба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари