IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло за отмъщение: Клои Кардашян с вдъхновяваща промяна след личната драма

2 февруари 2022 16 30

Риалити звездата показа успехите си във фитнеса, след като бащата на детето ѝ очаква бебе от друга

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Може би е време Клои Кардашян отново да започне своето предаване „Тяло за отмъщение“.

В последно време риалити звездата обръща огромно внимание на фигурата си, прекарвайки значително време във фитнеса. Тя не само губи мазнини, но стяга гърба, раменете и ръцете. За да вдъхнови и своите последователи за повече физическа активност, Клои сподели прогреса си в социалните мрежи. Тя публикува две снимки, на които показва промяната в горната част на тялото.

„Около три месеца разлика“, написа Кардашян под публикацията, добавяйки и емотиконка на мускулеста ръка. Тя отбеляза и фитнес треньора си Джоел Бураима, с когото оформят мускулната маса и стягат гърба и ръцете.

Основателката на Good American наистина е постигнала впечатляващи резултати за толкова кратко време. На първата снимка тя показва релефния си гръб докато вдига тежести. За тренировката Клои е облечена в черен клин с висока талия, спортно бюстие и черни кожени ръкавици. Разликата с преди три месеца е повече от видима, като на втората снимка няма и помен от мускулестия гръб. Феновете забелязаха, че тялото на Кардашян също се е свило и я поздравиха за отдадеността и волята.

Успехите във фитнеса идват само месец, след като бившият на Клои – Тристан Томпсън – и баща на детето ѝ публично обяви, че очаква дете от друга жена. Малко след излизането на новината, източник сподели, че Кардашян е много разстроена и трудно приема ситуацията. „След всичко, което преживяха, той продължаваше да казва едно, а да върши съвсем друго. Тя знае, че заслужава много повече“, допълва близък до Клои.

Макар бившият ѝ приятел да ѝ създава главоболия, Кардашян има пълната подкрепа на близките си приятели. „Добре, Клои! Виждам те“, „Еха, изглеждаш невероятно. Сериозно ме вдъхнови. Започвам да се взимам в ръце“, гласяха само част от коментарите под публикацията от фитнеса.

В миналото Клои описа тренировките си като част от времето ѝ за терапия. „Това е моята терапия. Не мисля, че има човек, който тренира по-добре от този, който е ядосан, бесен или фокусиран“, каза тя във видео през април миналата година. Звездата насърчи феновете си да се запътят към фитнеса, за да победят както неприятните и излишни мазнини, така и лошото настроение.

Разкривайки, че обикновено прави тренировки в продължение на час и половина всеки ден, пет или шест пъти в седмицата, Клои сподели и част от рутината си, която прави с Джоел Бураима. Режимът включва бърпита, планк, клякания с тежести, магарешки ритник, мъртва тяга, стъпки встрани с тежести, вдигане на щанга и много други.

Въпреки че много от феновете на Кардашян искат да бъдат като нея, тя ги съветва да започнат постепенно с фитнес рутината си. „Стъпка по стъпка. Запомнете, че е ум, тяло и душа. Може да се справите! Щастливо и здраво сърце е всичко, от което се нуждаете“, написа звездата в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари