IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес съвети: Клои Кардашян ни показа тренировката си

4 септември 2021 16 30

За стегнато дупе и корем

Снимка: Getty Images

През последните няколко години Клои Кардашян е получила прозвището „тотален звяр“ във фитнеса и не иска да го загуби. Затова тя не пропуска и ден в залата, като сега се наслаждава на домашните тренировки, предпазвайки се от коронавируса. За да помогне на своите фенове да останат във форма, Клои сподели своите серии тренировки за стегнато дупе и корем.

37-годишната звезда показа всяко едно упражнение, което прави, публикувайки видеа в Instagram. Заедно с това тя сподели и няколко помощни трика от треньора ѝ Джоел Боюрама. „Завръщам се по ваше искане. Загрявка... по ваш избор. Аз избрах стълбите. Не забравяйте да се разтегнете преди и след тренировка“, написа Кардашян под публикацията.

За това си посещение в домашния фитнес, тя се фокусира върху корема и задните части. Прави три различни серии, като всяка от тях се повтаря по четири пъти. Има много различни упражнения, които ви помагат да останете концентрирани и да не скучаете през целия процес. По-долу ви разкриваме всяко едно упражнение, което Клои Кардашян прави.

Първа серия:

► 10 клякания с тежести, като петата ви е поставена под ъгъл.

► 10 пъти мъртва тяга.

► 10 пъти кросоувър на колене. Съветът на Клои е да държите корема стегнат и раменете надолу.

► 10 пъти раменна преса от седеж. Съветът на Клои е да държите гърба изправен и корема ангажиран.

► Една минута скачане на въже.

► 30 секунди коремни преси.

Втора серия:

► 10 пъти вдигане на 10-килограмова гира с всяка една ръка.

► 10 клякания с тежести, като стъпалата са изправени напред.

► 10 пъти вдигане на тежест от 11 килограма.

► 15 изтласквания за трицепс с гири.

► 30 секунди приклекнало странично ходене.

► 20 коремни преси с 10-килограмова тежест.

Трета серия:

► 10 бърпита с тежести.

► 10 пъти планински катерач.

Видеото показва как Клои преминава през целия процес, без да се оплаква, след което показва и резултатите. Тялото ѝ е прекрасно изваяно и от мазнините няма и помен. „Фактът, че тя работи толкова здраво, е похвален“, „Давай, Клои“, „Ти си машина“, са само част от коментарите под публикацията.

Разбира се, Кардашян не само тренира здраво, но и яде правилно. „Това, което ядеш след тренировка, е много важно“, казва тя пред Byrdie. След фитнеса звездата си прави две яйца с една чаша овесена каша, допълнена от свежи плодове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари