IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото: Клои Кардашян показа естествената си коса

19 август 2021 08 30

Къдриците отново се завърнаха във визията на звездата

Снимка: Getty Images

Клои Кардашян обожава да носи косата си изправена и дължината й да стига чак до кръста. От време на време обаче звездата решава да смени визията си и да се завърне към естествената си красота, особено когато няма професионални ангажименти и е изолирана в дома си заради пандемията от коронавирус. 

Наскоро Кардашян публикува серия от селфита, на които изглежда, че е в домашния фитнес. Приготвена за тренировка, тя носи лилав спортен сутиен, бял екип от LAPP и чифт розови маратонки. Преди да се отправи към уредите и постелката обаче звездата реши, че е време за малко снимки, с които да зарадва милионните си последователи. На тях тя показва естествените си къдрици, които много се харесаха на феновете. 

"Рядко нося косата си по този начин. Чувствам се доста сладка с нея (моля ви, не разваляйте това чувство)", пише тя под серията от снимки. В историите си в Instagram звездата сподели едно от селфитата си заедно със своя детска снимка, на която е с къдрава коса. Над колажа Кардашян написа, че от години се подлага на лечения за изправяне на косата, но е спряла заради пандемията. "Всъщност доста харесвам къдриците си". 

Оказва се, че къдриците имат още много фенове, тъй като коментарната секция под публикацията беше изпълнена с одобрителни възгласи. "Обичам естествената ти коса", написа Кендъл Дженър, а Крис Дженър допълни, че дъщеря й е най-прекрасното момиче на света. Клои получи още поздравления от известните си приятели като Ванеса Брайънт, Скот Дисик, както и от бащата на детето си Тристан Томпсън. 

Дали къдравата коса ще остане за по-дълго време, или съвем скоро ще бъде заменена отново от екстеншъни и изправени кичури, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари