IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пуснаха снимка на Клои Кардашян без фотошоп

7 април 2021 14 30

Риалити звездата намери начин да я изтрие

БГНЕС

Снимка на Клои Кардашян без фотошоп изтече в интернет. На нея звездата е без грим, по бански и изглежда така, че едва ли би я публикувала в профила си. Малко след като кадърът бе разпространен във всички социални мрежи, тя намери начин да го изтрие.

Риалити звездата е прекарала Великден заедно със семейството. Тя е заснета пред басейна в дома на майка ѝ Крис Дженър в Калифорния, а видът ѝ далеч не е като този на нейните снимки в Instagram, на които тя лежи на шезлонг.

„Затрупана“ с критики от феновете за пореден път, Клои заповядала на екипа си веднага да премахнат снимката.

„Цветната снимка е направена по време на частно семейно събиране и е публикувана в социалните медии без разрешение, по погрешка от асистент“. Това коментира пред Page Six Трейси Ромулус, която е главен маркетинг директор на KKW Brands. Тя пояснява, че „кадърът няма нищо общо с действителността“.

По-късно представителката на семейството посочи, че все пак Кардашян е в правото си да не желае снимката да бъде публикувана.

Само преди месец Клои отново привлече вниманието към себе си, качвайки кадри от фотосесия, на които тя е с твърде дълги крака. Тогава тя се измъкна с това, че те са направени със специален обектив, който до някаква степен разтяга.

„Колкото по-близо е обектът до камерата, толкова те ще се удължат. И така, на някои от моите снимки краката/ пръстите ми изглеждат невероятно дълги. Не се притеснявайте! Все още имам ръце/пръсти с нормален размер“, побърза да успокои последователите си тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари