IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян – поредната сгафила с фотошоп

2 март 2021 10 30

Риалити звездата прекали с издължаването си

БГНЕС

Клои е една от сестрите Кардашян, която често е неузнаваема на снимките, които качва в профилите си в социалните мрежи. Като кака си Ким, а и много други известни личности, тя прибягва до някои филтри на телефона или фотошоп, за да изглежда перфектно на снимките. А какво става, когато я видят на живо?

36-годишната риалити звезда си е направила фотосесия до басейна, с която отново привлече критиката към себе си. Тя позира за своя лейбъл, като носи спортно бюстие, сини дънки и велурени високи токчета, но не облеклото ѝ е притеснително, а начинът, по който изглеждат краката и ръцете ѝ.

„Кой направи този фотошоп?“, „Краката ѝ са странни“ „Брутално!“, пишат под рекламата с Кардашян.

„На някои от снимките ми пръстите и краката изглеждат невероятно дълги. Не се притеснявайте! Все още имам ръце/пръсти с нормален размер“, побърза да ги успокои любимата на Тристан Томпсън.

Риалити звездата обясни, че приема критиките, защото снимката ѝ е направена със специален обектив на камера, която има разтягащ ефект и може би не е най-подходящата за случая.

Клои Кардашян обясни, че има още любопитни снимки с новата ѝ линия обувки, която няма търпение да представи на последователите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари