IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян с нова промяна във визията

17 август 2020 17 40

Риалити звездата скъси косата си

Снимка: БГНЕС

Известните личности често правят промени във визията си, с които изненадват своите фенове. Това може да бъде нова прическа, нов цвят на косата или пък нестандартно облекло. И тъй като папараците дебнат отвсякъде, звездите трудно могат да се скрият и промяната им винаги излиза наяве по-бързо, отколкото им се иска.

Наскоро Клои Кардашян беше забелязана да разтоварва автомобила си, а феновете веднага се впечатлиха от това, че тя е скъсила косата си. Риалити звездата се завърна от рождения ден на сестра си Кайли, който се състоя на островите Търкс и Кайкос, и реши, че е време за промяна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by khloeditts (@khloeditts) on

Клои беше с дълга бяла блуза, спортен клин, слънчеви очила, маска и носеше багажа на дъщеря си Тру, която също беше на партито. За щастие, бащата на момиченцето – Тристан Томпсън, се притече на помощ на Клои и разтовари останалата част от нещата. Звездата и баскетболистът се разделиха по-рано през годината, но сега прекарват все повече време заедно и дори се заговори, че може би ще дадат втори шанс на любовта си.

През месец юли Кардашян проговори пред Daily Pop за трудностите, с които е трябвало да се справя като родител по време на карантината. Тя заяви, че най-сложно е било да забавлява по цял ден 2-годишната си дъщеря. Все пак, Клои смята, че нейната задача е доста по-лесна от тази на сестрите ѝ Кортни и Ким, които имат съответно 3 и 4 деца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

„Няма да се оплаквам. Добре съм, имам 2-годишно дете, което все още не ходи на училище. Засега съм благодарна за това“, казва тя пред изданието. Звездата допълва, че всеки трябва да бъде малко по-добър към себе си, защото времето, през което преминаваме, не е никак лесно. 

Това не е първият път, в който Клои променя прическата си, след като роди Тру през 2018 година. През месец май риалити звездата боядиса косата си в популярното „бронди“. След това тя отново се върна към брюнетството за новата кампания на марката KKW, за която се снима заедно с Кортни и Клои Кардашян.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари