IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян и Тристан Томпсън си търсят къща

13 август 2020 17 50

По всичко личи, че двамата ще се съберат

БГНЕС

Клои Кардашян и Тристан Томпсън са на крачка от това да се съберат. Според информация на световните медии, двамата обмислят дали да си купят къща. 

След като прекараха заедно социалната изолация заради дъщеря си Сторми, двамата са успели да изгладят някои противоречия и да възобновят чувствата си един към друг. 

Според източник на US Weekly, Клои и Тристан вече разглеждат обяви за имоти, като 29-годишният спортист настоява да заживеят заедно и да покаже на майката на детето си, че вече се е променил и държи на семейството. 

Освен публикации за новия дом на двамата, които явно ще си дадат втори шанс, много американски издания пишат, че 36-годишната Клои е готова да има второ дете от Томпсън. 

„Тя се надява, че Тристан се е променил завинаги и ще бъде лоялен партньор“, коментират още близки до двамата. Според тях, ясен знак, че той има желание да бъде с нея е това, че вече не се движи със старите си приятели и не посещава шумни партита. 

Клои Кардашян и Тристан Томпсън са заедно от септември 2016 г. Двамата обаче се разделиха февруари миналата година след като баскетболистът изневери на риалити звездата с приятелка, близка до сестрите ѝ. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари