IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След критиките – Клои Кардашян се снима топлес

12 април 2021 09 00

Риалити звездата показа как изглежда всъщност тялото ѝ

БГНЕС

Само преди дни снимка на Клои Кардашян я показа в съвсем различна светлина – без фотошоп. Пусната по погрешка, тя веднага бе изтрита, а от екипа ѝ се заканиха да съдят всеки, който дръзне да я копира и разпространи. Днес, прочела критиките към себе си и своите сестри, които също обичат да използват филтри за своите кадри, риалити звездата отговори на тях с видео, в което се снима топлес.

„Да, направих включване на живо, за да ви покажа, че всичко това не е фотошопирано“, написа тя в Instagram и качи кадрите от дома ѝ, придружени с официалната ѝ позиция по повод скандала.

В първото видео Клои е само по прашки, като е закрила бюста си с едната ръка, а с другата снима в огледалото в банята. Тя приближава камерата и дори скача, за да видят последователите ѝ, че нейната кожа не е толкова набръчкана, колкото бе представена на изтеклата ѝ снимка по бански.

„Снимката, която беше публикувана тази седмица, е прекрасна... Но като някой, който цял живот се бори с изображението на тялото, когато някой ви направи снимка, която не е ласкателна, при лошо осветление или не заснема тялото ви такова, каквото е, след като си работил толкова усилено, за да стигнеш дотук – и след това я сподели със света – вие трябва да имате пълното право да поискате тя да не се споделя – независимо кой сте“, написа Кардашян.

Клои посочва, че през целия си живот, особено след като станала известна, получава подигравки за своя външен вид. И даде пример с прозвището „най-дебелата сестра“, което ѝ дали преди години. По думите ѝ, тя знае, че те никога няма да спрат, но иска последователите ѝ да знаят, че тя е човешко същество също като тях, което има своите чувства.

„Когато приемам тази критика, я използвам като мотивация, за да се вкарам в най-добрата форма на живота си и дори да помагам на другите, борещи се за същото“, продължава тя.

Макар да обича да поставя филтри и да редактира снимките си, Клои подчерта, че тя решава как ще изглежда и какво ще споделя в социалните мрежи.

„Разбрах, че не можем да продължим да живеем живота си, опитвайки да се впишем в перфектната форма, която другите са ни поставили“, казва още звездата.

Под публикацията на Клои с коментар се включиха Кайли и Кендъл Дженър, както и Ким Кардашян, посочвайки ѝ колко красива и силна жена е.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари