IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян по стъпките на Ким: Пусна своя линия бельо

27 февруари 2022 13 30

Новото начинание беше придружено и от сексапилна фотосесия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Клои Кардашян явно е забелязала колко добре върви линията бельо на сестра ѝ Ким и е решила да се включи и в този бизнес.

Преди няколко дни риалити звездата, която вече има своя модна компания, носеща името Good American, разшири полето си на изява, пускайки на пазара Good Body – нова линия от рокли и бодита. Новината беше обявена в социалните мрежи чрез сексапилна фотосесия, в която участва самата Клои. Тя носи бежово боди, което почти напълно се слива с цвета на кожата. То се отличава с висока яка и без ръкави, като според сайта на компанията, може да се носи с всичко – от дънки до бял костюм.

На снимката Клои показва изправената си руса коса, която е разделена по средата, и характерните масивни обеци. Гримът ѝ е семпъл, съдържайки основно неутрални тонове, които допълват бежовия оттенък на бодито. Звездата позира с ръце, опрени на кръстосаните си крака и сериозен поглед към камерата.

„Бодитата винаги са присъствали в гардероба ми – те са удобни, секси и вървят с всичко“, казва Клои пред InStyle. Разкрива, че е работила рамо до рамо с модния си екип, за да е сигурна, че всеки дизайн ще е перфектен. Тя е използвала асортимент от нови компресионни тъкани, които създават гладкост и изваяност. Разбира се, Кардашян предпочита да носи бодито с дънки от своята колекция, но също така често избира да го облича и самостоятелно.

Според официалния сайт на Good Body, маслено-меката и гладка, но компресираща тъкан ще ви прегърне по всички правилни начини. Освен това, като допълнителен бонус, бодито е с прашка, така че да е по-удобно и по-изпънато.

Новата колекция на Клои включва повече от 70 опции, които са подходящи за всяко тяло и се предлагат в обширна цветова палитра, която да пасне на всяко облекло. Кардашян иска да превърне бодито в основен елемент в тоалетите ни, като разбива мита, че то е само бельо, което да се носи скрито под блузите.

Good Body вече се предлага онлайн, като размерите варират от XS-5XL, а цената им е между 55 и 150 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари