IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: Ким Кардашян с предложение в цвят металик

6 юли 2022 08 30

Риалити звездата показва новите модели от колекцията си SKIMS

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Нови бански от колекцията на Ким Кардашян съвсем скоро ще се запътят към нейните фенове!

Риалити звездата, която е собственик на марката SKIMS, задоволи любопитството на публиката, показвайки един от последните си модели за плажа. Тя сподели снимка в огледалото, на която носи комплект от две части в хромиран цвят. Горнището на банския е в триъгълна форма, а долнището не е толкова изрязано, колкото феновете очакваха, но пък е с вдигната талия.

В сайта на SKIMS е обявено, че горнището, което може да се комбинира с различни долнища, ще бъде пуснато съвсем скоро. Цените на банския ще варират от 48 до 78 долара. Ким Кардашян зарадва феновете, като сподели точната дата на пускането на колекцията, която е 6 юли.

Миналата седмица риалити звездата разкри, че ще разшири колекцията от бикини в своите бански, след като сестра ѝ Клои повдигна въпроса в един от епизодите в сериала им „Кардашян“ по Hulu. По думите на Ким, новите модели няма да бъдат толкова изрязани и ще са подходящи за всеки, който не обича да показва твърде много плът на плажа. Също така те ще бъдат с по-дебела и по-широка защита на интимните части, което беше и основното притеснение на Клои.

Промяната на дизайните дойде, след като Клои обясни, че има проблем с нейните бикини SKIMS. Според нея, интимните части на жената имат нужда от повече плат, повече широчина.

За промотирането на новата си колекция, Ким избра да се върне в 70-те години на миналия век, носейки огромна перука и смел грим. Въпреки че сменя позата за всяка снимка, външният ѝ вид остава същият. Русата ѝ коса е вдигната високо, с извити краища и драматичен бретон. Към това звездата добави въздействащ грим на очите, безцветни устни и малко спирала.

В съответствие с темата от 70-те години, Ким допълва визията с купища гривни и големи обеци. За снимките тя носи няколко чифта високи токчета, които рядко са подходящи за край басейна, но очевидно това не е мнението на Кардашян.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари