IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Ким Кардашян като кукла Барби

8 юни 2022 10 30

Риалити звездата се включи в популярна тенденция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички знаем, че Ким Кардашян е кралицата на селфитата, но сега изглежда, че предава камерата в ръцете на следващото поколение. В последната си публикация в социалните мрежи, Ким позира за поредната си фотосесия, но този път в уюта на дома си, а във фотограф се превръща едно от четирите ѝ деца.

В неделя звездата публикува няколко снимки, заснети сякаш от професионалист. Истината обаче е, че кадрите са направени от 8-годишната дъщеря на Ким и Кание Уест – Норт Уест. Очевидно момичето има око за фотографията, като снимките са впечатляващи и трудно би се разбрало, че не са направени от професионалист.

За специалната фотосесия, направена у дома, Ким е облякла изцяло розов тоалет от Balenciaga, включващ къс суитшърт и панталони с висока талия. Визията, която феновете сравниха с тази на кукла Барби, беше завършена с розова бляскава чанта Balenciaga, сребърни слънчеви очила и пастелнорозов маникюр. Бронзовият грим и лилавото червило бяха последните щрихи, а току-що изрусената коса на Ким беше леко навлажнена и разделена по средата.

Това не е първият път, в който Ким и Норт обединяват сили за обща колаборация. Миналата година двете дами направиха общ профил в TikTok, където показват част от ежедневието си. Той, разбира се, бързо събра милиони последователи и се радва на положителни коментари. В него може да се видят кадри от сватбата на Травис Баркър и Кортни Кардашян в Италия, както и забавни видеа на цялото семейство Кардашян.

Кукла Барби – вдъхновение за лятна мода

Новият тоалет на Ким от Balenciaga чудесно се вписва в популярна тенденция за тазгодишното лято.

Благодарение на предстоящия филм за кукла Барби, стилът на известната играчка се превърна в муза за много дизайнери. Така на пазара се появиха розови тоалети, които, според експерти, са символ на овластяване на жените и придаване на по-голямо самочувствие. Тенденцията обхваща всякакви дрехи, които са енергични, смели и ярки, а цветовете не се изчерпват само до розовата гама. Може да включите в гардероба си други живи нюанси като жълто, оранжево, зелено и червено.

@kimandnorth

?

♬ i'm Peppa Pig - funny

Тазгодишното лято ще се фокусира изцяло върху комбинацията между елегантност и удобство, така че костюмите с къси панталони са в центъра на вниманието. Едноцветните комплекти също са за предпочитане, ако все още не сте готови да излезете напълно от зоната си на комфорт. Може също така да смесите ваканционния външен вид с офис стила или пък да комбинирате различни стилистични жанрове, като пънк и елегантност.

Дрехите на Барби винаги са лесни за комбиниране помежду си, като в същото време създават перфектна визия и стил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари