IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марго Роби вече е холивудската Барби

3 май 2022 08 40

Появи се първа снимка на актрисата като известната кукла

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Марго Роби официално се превърна в новата кукла Барби на Холивуд.

През последната седмица в Лас Вегас се проведе събитието CinemaCon, където бяха показани част от най-новите филмови проекти, които да очакваме през следващите години. Един от тях е „Барби“ на Грета Гъруиг, в който ще участват Марго Роби и Райън Гослинг като Барби и Кен. Филмът трябва да излезе на екран на 21 юли 2023 година.

Макар че чакането със сигурност е дълго, от Warner Brothers задоволиха желанието на феновете, пускайки първа снимка на Роби в ролята на Барби. На нея актрисата е седнала на шофьорското място в розова ретро кола от 60-те години, носейки син потник и синя диадема на бели точки. Роби се усмихва широко към камерата, а кабрио автомобилът е емблематичен за Барби. Русата ѝ коса е пусната свободно назад, а единственият аксесоар е обемната синя гривна.

Освен Марго Роби и Райън Гослинг като Барби и Кен, във филма ще видим още Иса Рей​​​​​​​, Уил Фарел, Кейт Маккинън, Симу Лиу, Майкъл Сера и Америка Ферера.

„Когато хората чуят Барби смятат, че знаят какво точно ще бъде показано във филма. Тогава обаче научават, че Грета Гъруиг ще го режисира и веднага си променят мнението“, казва Роби пред британския Vogue миналата година. Тя допълни, че ролята ѝ идва с доста отговорности, имайки предвид и критиките към куклата през годините.

В началото ролята на Барби беше предоставена на Ейми Шумър, която подписа договор още през декември 2016 година. Година по-късно обаче тя се отказа от проекта, посочвайки заетост в графика като основна причина. Преди месец актрисата призна, че истинският фактор за напускането ѝ е бил креативните различия с екипа.

Марго Роби

Снимка: БГНЕС

„Те просто не искаха да направят филма по начина, по който аз исках. Това беше и единственият начин, по който аз исках да го направя“, категорична е Шумър пред Hollywood Reporter. Тя си спомня, че от Warner Bros. са ѝ изпратили чифт обувки Manolo Blahnik, за да я поздравят за ролята. Това подразнило актрисата, защото, според нея, студиото си мисли, че всяка жена иска само едно – скъпи обувки. Тогава е започнала да обмисля идеята да напусне филма.

След отказването на Ейми, ролята на Барби беше предложена на Ан Хатауей, но Марго Роби я получава накрая. В момента снимките продължават във Великобритания.

Марго Роби

Снимка: Getty Images

„Барби“ трябва да излезе на екран на 21 юли 2023 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари