IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: Марго Роби е бялата кралица на Париж

28 януари 2022 14 30

Поздравления за актрисата, че е успяла да запази дрехите си чисти

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След като най-добрите представители на модата се събраха в Париж, за да разгледат колекциите за пролетта на 2022 година, стана ясно, че уличният стил се е подобрил още повече през последните 12 месеца. Видяхме забележителни комбинации от дрехи, но Марго Роби успя да се изкачи на върха на класацията, избирайки изцяло бяла визия на Chanel, каквато не бяхме виждали от дълго време.

Роби, дългогодишен посланик на емблематичната френска дизайнерска къща, излезе в студеното януарско време, носейки голямо бяло палто върху блестяща минирокля с цвят розово шампанско, като и двете дрехи са част от колекцията на Chanel за пролетта на 2022 година. Тя беше представена в зашеметяващата развлекателна зала със стъклена фасада Grand Palais Ephemere. Роби реши да заложи на леки аксесоари, избирайки чифт бели лачени боти до глезена и миниатюрна бяла чантичка на Chanel, която едва ли може да побере повече от един телефон.

Марго Роби

Снимка: Getty Images

Марго обаче не беше единствената звезда, присъстваща на дефилето. Номинираната за „Оскар“ актриса се присъедини към филмовата режисьорка и дългогодишна муза на Chanel София Копола, певицата и майка на модела на Chanel Лили-Роуз Деп – Ванеса Паради – и продуцента Фарел. Всички те изгледаха колекцията от първия ред и събираха впечатления за следващия сезон.

Докато много от останалите присъстващи избраха да комбинират някой от цветните модели на марката с ежедневен чифт дънки с широки крачоли, Роби използва по-персонализиран подход към класическата материя от туид.

Въпреки че носенето на изцяло бяла визия изглежда като смел избор в средата на зимата, това не е съвсем необичайно за звездата. Роби, която работи със стилистката Кейти Йънг от години, никога не е бягала от носенето на бели тоалети, особено когато тези визии са проектирани от Chanel. Йънг облича актрисата в бял гащеризон за премиерата на втория филм „Отряд Самоубийци“ през август. Дизайнерката беше и инициаторът на зашеметяващата сребърна рокля на Роби на Chanel за наградите „Оскар“ през 2021 година.

Марго Роби

Снимка: БГНЕС

Наскоро Йънг стана известна със способността си да съставя монохроматични визии и на други знаменитости, включително Дакота Джонсън, Селена Гомес и Ребека Фъргюсън, така че Роби определено е в добра компания.

Сега, когато наградният сезон на Холивуд наближава и разпъването на червения килим е почти гарантирано, нямаме търпение да видим какво са ни подготвили любимите ни звезди и техните стилисти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари