IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Мерилин Монро, Ким Кардашян се превъплъти и в Мадона

8 юли 2022 16 30

Риалити звездата носи рокля, вдъхновена от поп иконата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян продължава да привлича вниманието по време на Седмицата на висшата мода в Париж.

Риалити звездата започна своето стилно приключение с дефилиране за Balenciaga, след което се пренесе на първия ред за колекцията на Jean-Paul Gaultier. Макар да не беше на модния подиум, Кардашян отново беше в центъра на вниманието, избирайки привлекателен тоалет, който беше много познат на критиците и феновете. Ким носеше съвпадащи тоалети заедно с 9-годишната си дъщеря Норт, халки за нос и слънчеви очила.

Прилепналата рокля на риалити звездата обаче имаше корсаж в бежов цвят, направен така, че да изглежда, сякаш виждате истинската ѝ кожа. Роклята е почит към самата кралица на попа – Мадона, която носеше подобна през 90-те години на миналия век.

Лесно е да видите приликите между двата тоалета, като този на Мадона е от събитието amfAR през 1992 година. Присъствайки заедно със самия Жан-Пол Готие, изпълнителката носеше прилепнала рокля на райе, допълнена с кожен колан около гърдите. Докато гърдите на Мадона бяха изложени на показ, то роклята на Ким предлага по-прикрит вид.

Горната част на тоалета на Ким все още има черни контури около бежовите части, правейки дизайна перфектно копие на този на Мадона. По този начин се отдава и почит към по-ранната работа, свършена от Готие. От модната къща потвърдиха за приликите, споделяйки видео от зад кулисите на създаването на визията на Кардашян.

Оливие Рустинг, който ръководи последната презентация на Jean-Paul Gaultier за висша мода и създава тоалета на Ким, всъщност намекна за сътрудничеството още на 26 юни. Той сподели снимка на Мадона и Готие от шоуто на amfAR, която Кардашян веднага хареса. Никой обаче не подозираше, че само няколко дни по-късно риалити звездата щеше да се появи с подобен външен вид.

Кардашян също така съчета роклята си със сребърен чокър и халка за нос с верижка, за което от Page Six посочват, че е още един начин за отдаване на почит към Готие, този път към пролетната му колекция Les Tatouages от 1994 година. Това е аксесоар, който Рустинг вкарва и в настоящата си колекция, където съчетава емблематични дизайни на Готие със собствения си модерен стил. Той също така показа рокля, подобна на тази на Кардашян, но с по-изразена форма на гърдите.

Дефилето на Jean-Paul Gaultier имаше много други известни лица на първия ред, които се бяха настанили до Ким. Там бяха Крис Дженър, Кори Гембъл, Малума, Ана Уинту и актьорите от сериала „Емили в Париж“ Ашли Парк, Люсиен Лависконт и Камил Разат.

Преди да се появи на шоуто на Оливие Рустинг, Кардашян дефилира по модния подиум за Balenciaga, носейки друга прилепнала визия. Тя беше облечена в дълга до земята черна рокля с вградени ръкавици, напълно контрастираща на русата ѝ коса. Ким, която е дългогодишен фен на Balenciaga, сподели в своя Instagram профил, че участието в шоуто е било нейна сбъдната мечта.

Дефилето на висша мода включваше и изяви от Наоми Кембъл, Никол Кидман, Дуа Липа, Бела Хадид и Кристин Куин. Кидман дори издигна участието си на следващо ниво, носейки чифт големи слънчеви очила на Balenciaga още преди началото на дефилето, които я правеха да изглежда като Жената котка. Тя също така сподели страстна целувка със съпруга си Кийт Ърбан пред очите на фенове и папараци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари