IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс провокира със снимки от басейна

14 юли 2022 10 50

Певицата поплува без дрехи

БГНЕС

БГНЕС

„Ооps, she did it again!!!“. Това бихме казали за най-новата публикация на Бритни Спиърс, перифразирайки текст от нейна песен. Певицата продължава да провокира своята аудитория, но не с нова музика, а с голи снимки от басейна. 

„Продължавайте да плувате... продължавайте да плувате!!!!”, написа звездата и качи кадри, направени под вода. На тях тя е без бански. 

40-годишната изпълнителка влиза в ролята на морска сирена. Все пак, тя е закрила интимните си части допълнително - с маркировка. 

И докато едни бяха изненадани от действията на Спиърс, други я поздравиха, отбелязвайки, че изглежда страхотно. 

„Красива жена!“,„Малката русалка“, “Ариел новото ти второ име ли е?“, коментират фенове на певицата под нейния пост. Други пък допълниха, че природата е най-добрия лечител. 

По-късно Бритни посочи, че се радва на своята свобода. И изтъкна, че да плува гола е продиктувано от двумесечната й ваканция с яхта, при която всеки ден е била във водата. 

Изпълнителката се омъжи за Сам Асгари на 9 юни. Това стана след като близо 13 години тя бе под попечителството на своя баща. 

Бритни Спиърс се чувства унизена 

Междувременно звездата сподели мнението си за документалните филми за нея. Последният излезе малко преди тя да мине под венчило. Днес тя ги намира за унизителни и смята, че е трябвало да поискат нейното разрешение за тях. 

През септември 2021 г. Netflix пусна Britney vs. Spears. Освен него, се появи и филмът Framing Britney Spears. В тях се акцентира на сексизма, с който тя трябвало да се справи по време на своята кариера. 

Продукциите за нея са най-обиждащото нещо, което тя някога е виждала, категорична е звездата. И посочва, че никой не прави документални филми за Дженифър Лопес и Уил Смит. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари