IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс поискала предбрачен договор

15 юни 2022 14 50

Сам Асгари не се интересува от нейното богатство

Getty

Getty

Бритни Спиърс и Сам Асгари са подписали предбрачен договор. Това е станало по искане на певицата, за да защити парите си, натрупани в годините преди сватбата.

Според близки до звездата, подписът на 28-годишния мъж върху документа е поредното доказателство, че той наистина я обича. И не се интересува от нейното богатство.

По данни на Page Six, малко преди сватбата, на която двойката покани 60 гости, изпълнителката се е консултирала със своя адвокат. Той имал задачата да наеме свой колега – експерт по семейни дела, за да подготвят брачното споразумение, пожелано от Бритни Спиърс.

По-рано певицата и гаджето ѝ се притесняваха, че нейният баща, който ѝ бе настойник цели 13 години, може да осуети техните планове за венчавка. Той самият неведнъж споделя пред медии, че Асгари е поредният, който иска да се възползва от парите на дъщеря му.

Сам Асгари се пошегува с договорката

„Благодаря на всички, които са загрижени за предбрачния договор! Ще подпиша такъв, за да защитя колекцията ми от джипове и обувки, в случай че тя ме зареже един ден“. Това каза настоящият съпруг на поп певицата от 90-те, малко преди да сложи брачната халка. И по този начин се пошегува, че не само тя има какво да защити, ако се разведат.

Междувременно, Асгари сподели, че все още не се е отказал от намерението да стане татко. След като с Бритни Спиърс загубиха своето дете малко преди сватбата, двамата смятат да подновят опитите съвсем скоро.

На фона на плановете на новото семейство стана ясно, че бившият на певицата – Джейсън Александър се е сдобил с ограничителна заповед. След като нахлу по време на нейната сватба и искаше да я прекъсне, той няма да може да я доближава цели 3 години.

„Изразявам своите благодарности на отдела на шерифа на окръг Вентура за бързата реакция и добрата им работа“, каза адвокатът на Спиърс непосредствено след задържането на мъжа.

„Опа, направихме го. Бях нервна цялата сутрин, но към 14 часа наистина проумях – ние се женим! Имах пристъп на паника и след това се съвзех. Церемонията беше мечта, партито беше още по-добро!“, написа после булката и показа първите кадри от своето мечтано парти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари