IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сам Асгари все още иска бебе от Бритни Спиърс

2 юни 2022 11 00

„Когато бебето е готово, то ще си дойде“, твърди той

БГНЕС

БГНЕС

Половинката на Бритни Спиърс все още иска дете от нея. В свое откровено интервю за списание „GQ“, Сам Асгари проговори за първи път за спонтанния аборт на певицата.

Макар първоначално да не желаеше да коментира тяхната загуба, актьорът доби смелост, за да помогне и на други двойки, минаващи през същото.

„Да, положително е... Ние сме положително настроени към това. Това е нещо, което се случва на много хора. И едно красиво нещо, което чух беше: Когато бебето е готово, то ще си дойде...“, разказа приятелят на Бритни Спиърс.

По думите на Асгари, най-вероятно правилният момент, в който те ще чуят отново радостната вест, предстои.

Асгари, който е малко по-млад от певицата, посочва, че децата са „радостта от живота“ и това да стане баща е „е само следващата стъпка“, която той очаква с нетърпение.

Сам Асгари разкри подробности за предложението за брак

Тъй като Бритни Спиърс има двама големи синове, които много обича, актьорът обмислял да поиска ръката ѝ първо от тях. По-късно обаче размислил, защото се опасявал, че така ще научат много хора. А идеята му била известно време да се порадват на случващото се – нещо, което изпълнителката заслужава след години на попечителство и предизвикателства.

„Не съм казал на никого, ако трябва да бъда честен. Не исках никой да знае и някой да се намесва по какъвто и да е начин, така че беше между мен и нея“, обяснява Сам. И допълва, че все пак има видео от предложението му към Бритни, но ще си остане само за тях.

Макар вече двойката да има дата за сватбата, Асгари не желае да разкрие повече подробности. Що се отнася до годежния пръстен, до който Бритни ще сложи халка, той се консултирал със сестрите си и свой приятел.

След разглеждане на безброй варианти, той избрал пръстен с диамант.

„Разбрах, че с нейния вкус тя не би искала нещо супер голямо... Знаменитостите получават този пръстен, който струва милион долара. И обикновено е безплатен, защото е за промоция, но аз искам да представлява нещо. Искам да идва от сърцето ми...“, разказа той и изтъкна, че бижуто не е взето чрез договорка за реклама.

Той бил пестелив, докато Бритни харчи много

Що се отнася до свободното време на двамата, Сам Асгари изтъкна, че Спиърс е наистина добра в баскетбола. И когато имат свободно време, държат на физическата активност. Иначе, ако става дума за танци, той не може да стигне известната си половинка. и очевидно не може да се докосне до нейните танцови умения.

Коментирайки финансовото състояние на Спиърс, Асгари посочва, че той не иска да харчи парите ѝ. По-скоро мисли в перспектива. И ако зависи от него, няма да пътуват толкова много и да ходят на почивки.

„Нямаме обща сметка. Живея на салата, ориз и кафе. Това излиза около 16 долара на ден, за да мога сам да се погрижа за това“, казва той и не крие, че неговата скромност се е харесала на Бритни преди години, когато се запознали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари