IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Бритни Спиърс не отишъл на сватбата ѝ

15 юни 2022 10 40

Той бе единственият поканен от нейното семейство

БГНЕС

БГНЕС

Братът на Бритни Спиърс – Брайън Спиърс не е присъствал на нейната сватба. Като единствения член на семейството, поканен на щастливото събитие, той го пропуснал заради семеен ангажимент. Това съобщават медиите в САЩ, говорейки за новото начало на певицата.

Макар по-рано да бе съобщено, че мъжът ще бъде сред гостите, той не е успял да уважи поканата на известната си сестра. Това уточни в Instagram неговата приятелка. По думите на Амбър Лин Конклин, дъщеря му е завършила основно училище в същия ден, в който Бритни се омъжи за Сам Асгари.

„Обичаме те, скъпа Лекси и толкова се гордеем с теб“, пише тя за 11-годишното дете, което септември ще е шести клас. Момичето е от връзката на Брайън Спиърс с Грасиела Санчес.

Със своята публикация, жената до брата на Бритни сякаш се извинява от негово име, че не я е подкрепил на сватбата. По думите ѝ, нямало как да пропусне завършването на дъщеря си в Лос Анджелис.

Братът на Бритни Спиърс се двоумял къде да отиде

„Брайън се чувстваше ужасно, че трябва да избира, но трябваше да бъде до дъщеря си и да изпрати любовта си на Бритни x 1000000“, пише моделът. И добавя, че и двамата съжаляват, че са пропуснали важния за изпълнителката момент.

Според Амбър, тя и нейната половинка са изключително щастливи за Бритни и Сам.

„И двете церемонии бяха по едно и също време. Брайън не можеше да бъде на две места едновременно и не искаше да разочарова Лекси, като изтича на сватба веднага след нейната церемония, където тя имаше специална реч“, съобщава източник на Page Six.

Фенове на поп иконата от 90-те изразиха негодуванието си в социалните мрежи. Там мнозина посочиха, че ако уважаваше сестра си, Брайън Спиърс можеше да дойде на сватбата след завършването на дъщеря му.

Бритни Спиърс не покани родителите си

Както вече писахме, 45-годишният мъж бе единственият член на семейството, получил покана за сватбата. Певицата едва ли е разочаровала своите родители, защото заради попечителството над нея, тя не е в добри отношения с тях.

Междувременно, не е ясно защо синовете на изпълнителката – Шон Престън, 16, и Джейдън Джеймс, 15, не са дошли, за да видят майка си в бяло. Най-вероятно те са отказали заради медийния интерес към цялото събитие.

Бритни Спиърс и Сам Асгари сключиха брак след шест години от началото на тяхната връзка. Те бяха сгодени близо осем месеца и наскоро загубиха своето бебе, но са решени да пробват отново за наследници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари