IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022 – любимият принт на принцеса Даяна още е на мода

28 юли 2022 12 30

Не подценявайте целите модели, харесвани от нея

IStockphoto

IStockphoto

Бански 2022 – един нов никога не е излишен! Наред с модните тенденции за този сезон, много от нас се връщат към класиките. И може да се каже, че имат по един изчистен цял бански, който носят със себе си на море и на басейн. Той никога не остарява или поне докато не се разтегне. И като стана дума за такъв, се сещаме за стила на принцеса Даяна, който ни вдъхновява и до днес.

Наред с емблематичните официални тоалети, облеклото ѝ в ежедневието, уловено от папараците, се сещаме и за плажните ѝ визии през годините, особено след като се разведе с принц Чарлз. И тук идва време да напомним, че един от любимите ѝ принтове за бански, сякаш не остарява. Именно на него ви предлагаме да заложите, ако не се притеснявате да носите животински шарки.

Бански 2022 – защо не леопардов принт?!

Покойната принцеса, майка на принцовете Уилям и Хари, неведнъж е носила модели от две части, но един от нейните емблематични – изключително удобен, е цял. При това е с леопардов принт, който днес много марки за плажна мода ползват за новите си артикули.

Фотографи улавят принцеса Даяна на британските Вирджински острови през 1990 г. Тогава тя е с децата и за плажа е облечена с ефирна пола с въпросните шарки на леопард. Към нея тя е с бански, отново със същия принт, който още е на мода.

По данни на списание Hello, целият леопардов бански на Даяна е направен от марката Jantzen, която съществува и до днес. И този сезон пуска подобни на нейния любим.

Ако обичате по-изчистени бански, но същевременно не желаете те да са в черен или син цвят, може да заложите на леопардовия принт. Може и да си вземете сходно парео или плажна рокля. И всичко това да комбинирате със сламени шапка и чанта.

Бански 2022 - какви са най-удобните модели?

В стила на Лейди Ди, най-добре е да си купите леопардов бански със стандартни презрамки. Това важи особено за жените с по-голям бюст. Разбира се, има и по-изрязани модели, които са с тънки.

Друг вариант, който пък отива на дами с по-оскъден бюст, е банският с набрана горна част, приличаща на къс топ, без презрамки.

Ако пък държите на бански на две части, ви предлагаме да изберете бикини с висока талия. Горнищата към тях могат да бъдат с триъгълни чашки и тънки връзки или пък по-стабилни, с вградени подплънки.

Ето и още бански за лято 2022, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари