IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: София Вергара с леопардово предложение

27 май 2022 15 00

С дизайнерски тоалет дори и на плажа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Вергара е готова за лятото!

49-годишната актриса сподели сексапилна фотосесия, на която показва най-новата си придобивка за плажа. Почивайки си покрай домашния басейн, Вергара носи цял бански в леопардова щампа на марката Dolce & Gabbana. Моделът е доста изрязан в долната част и е повдигащ бюста ефект. Вергара е допълнила банския със задължителните слънчеви очила, а косата й е оставена свободно да пада покрай лицето. 

"Най-накрая почивка. Solecito", написа тя под публикацията. Solecito, преведено от испански, означава "любимо слънце". Актрисата допълни описанието с хаштага #ПриготвямеСеЗаЛятото и емотиконка на слънчеви очила. 

В коментарите София получи доста поздравления от приятели и фенове, включително от колегите си от сериала "Модерно семейство". Всички те се възхитиха от красивия бански и невероятната фигура, показани на снимките. 

"Шегуваш ли се?!?!?!", написа Сара Хайланд, която играеше доведената дъщеря на Вергара в "Модерно семейство", а моделката Шарлот Маккини допълни, "Нереално". 

София публикува още една снимка от почивния си ден, но този път в историите в Instagram. На нея позира заедно с домашния любимец - кучето Бъбълс, като отбеляза Dolce & Gabbana за банския и Foster Grant за слънчевите очила. Марката за аксесоара не е случайно избрана, тъй като през май 2020 година актрисата направи своя колекция очила именно с Foster Grant. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jojoy (@latinasbehavior)

По това време съдията от "Америка търси талант" разкри пред списание People, че е била дейно участваща в процеса по дизайна и създаването на диоптрични и слънчеви очила

"Когато навърших 40, 41, 42 години, започнах да губя зрението си. Това е нещо нормално с напредването на възрастта. Отказвах да нося очила, защото изглеждах стара. Тогава си казвах, че не са ми нужни", казва Вергара. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Foster Grant (@fostergrant)

Постепенно обаче започнала все по-често да присвива очи, когато гледа към телефона или книгата си. Тогава синът й казал, че така само ще повреди още повече зрението си и дори ще се сдобие с бръчки от постоянното присвиване на челото. Вергара отишла да потърси очила, които да й харесат, но не успяла да намери такива, които са красиви и на достъпна цена. 

Именно затова е създала партньорство с Foster Grant, за да направи това, което не е успяла да намери в магазните. "Ще ги направим достъпни и красиви за всяка възраст, за да не изглеждате като млада баба", категорична бе актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Foster Grant (@fostergrant)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари