IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро кадър: София Вергара е неузнаваема

25 февруари 2022 10 30

Моделката и актриса сподели свои снимки от 90-те години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Вергара може и да не остарява, но тоалетите ѝ от времето, когато е била модел, все пак губят своята актуалност.

Преди няколко дни актрисата показа няколко свои стари снимки, спомняйки си за първите дни на успешната си кариера. Тя публикува кадрите в Instagram, където феновете трудно я познаха, но посочиха, че отново изглежда невероятно. Фотосесията е заснета на фона на океана и няколко сгради в далечината, но точното място не е посочено. Все пак феновете успяха да познаят, че това е Маями.

На снимките София носи тюркоазен триъгълен потник с пайети и гол гръб, комбиниран със светли дънки и сребърни токчета. Дори гримът ѝ, който включва руси кичури и розово червило, силно напомня за 90-те години на миналия век. Първият кадър от фотосесията показва как София седи с ръце на кръста, а зад нея се издигат небостъргачите на Маями. На друг пък съдията от „Америка търси талант“ говори нещо пред камерата. Най-вероятно снимките са направени по време на заснемането на епизод от туристическото испанско предаване Fuera de Serie, на което Вергара беше водещ.

„Снимка от миналото, знаете къде, през 90-те години“, написа София под кадрите.

Не само че кариерата на звездата се е издигнала от това време, но същото важи и за модните ѝ избори. Като една от най-високоплатените актриси в телевизията, Вергара има възможност да обзаведе гардероба си с дизайнерски и скъпи тоалети, които да накарат всяка една жена да мечтае за тях. Според нея обаче дрехите не са това, което прави един човек красив.

„Най-важното е как се чувстваш отвътре. Аз съм най-красива, когато съм със съпруга, семейството и приятелите си“, казва тя пред InStyle. Все пак признава, че и в тези моменти носи малко грим и понякога дори обува любимите си токчета.

След публикуването на снимките, Вергара сподели и клип от 80-те, на който се вижда как си почива край басейна. Очевидно началото на кариерата ѝ никак не е било неприятно и дори може да се сметне за едно от най-лесните в Холивуд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари