IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: Ребъл Уилсън с ретро стил

20 юни 2022 10 50

Актрисата състави прекрасен тоалет за плажа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ребъл Уилсън е напълно готова за лятото!

42-годишната актриса изглежда прекрасно, позирайки за няколко снимки, които публикува в своя Instagram профил. Очевидно Уилсън си е взела кратка почивка от Холивуд и светските събития, за да се наслади на спокойствието и красотата на океана, излежавайки се на частна яхта. Засега не е ясно дали с нея е новата ѝ приятелка, която феновете видяха за първи път преди седмица.

На кадрите австралийката носи плажен комплект от три части, съставен от бикини с висока талия, горнище без презрамки, завързано в предната си част на панделка, и късо лятно яке. Всичко това е в розов цвят на леки бели райета. Бели копчета са поставени от двете страни на бедрата, както и по лявата част на якето. Уилсън допълни тоалета с бели слънчеви очила и сламена шапка.

Банският на Ребъл изглежда като изваден от моден каталог от 50-те години. Долнищата с висока талия обаче ще бъдат на мода през това лято, правейки своето триумфално завръщане след няколко десетилетия почивка. Те са доста предпочитани от хората, които не са успели да влязат в желаната форма за лятото, както и за всички, които не обичат изрязаните модели, които все по-често виждаме по магазините.

Уилсън, която през 2020 година започна своята „Година на здравето“, не за първи път показва колко се гордее с тялото си. През януари, когато по-голямата част от света беше скована от студ, актрисата се наслаждаваше на слънцето във Фиджи, носейки цял бански в розово, напомнящ на куклата Барби.

По-рано през месеца Ребъл разкри, че се намира в нова любовна връзка, но този път с жена. Досега тя имаше романтични взаимоотношения само с мъже, като не е коментирала своята сексуална ориентация. Оказва се, че с новата си любов са се запознали чрез общ приятел и са се сближили след множество разговори по телефона.

„Говорихме по телефона в продължение на седмици, преди да се срещнем. И това беше чудесен начин да се опознаем. Беше леко като от старата школа, много романтично“, каза Уилсън пред списание People.

На 9 юни Ребъл запозна света с новата си приятелка Рамона Агрума. Тогава в Instagram се появи снимка на дввете дами с описанието „През цялото време си мислех, че търся принца от приказките... но може би наистина съм имала нужда от принцеса“.

Според приятел на актрисата, тя се намира в чудесен период от живота си и никога не е била по-щастлива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари