IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън: Никога не съм приемала хапчета за отслабване

20 април 2022 14 40

Актрисата се разграничи от слуховете за следването на определен хранителен режим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички помним началото на 2020 година не само с пандемията, но и с обещанието на Ребъл Уилсън, че ще започне своята „Година на здравето“. Тогава актрисата беше категорична, че спира с вредните храни и напитки, насочва се към продължителните тренировки и движението навън. Тя също така каза, че ще обръща повече внимание на грижата за себе си, включително пълноценния сън и спокойствието.

Не след дълго резултатите започнаха да се виждат. Уилсън отслабна с 35 килограма за по-малко от година, превръщайки се в истинско вдъхновение за всички ни. Тя беше категорична, че не си е правила операции за свиване на корема, а просто е започнала да се храни по-здравословно, да следи калориите си и да се движи максимално всеки ден. Също така тренировките в залата или в домашния фитнес не са спирали дори по време на пандемията.

Веднага се появиха слухове за това какъв точно план е следвала Уилсън за постигането на целта си. Според различни сайтове, тя се е подложила на метода „Мейър“, който е разработен от австрийския лекар д-р Франц Мейър. Неговите последователи трябва да елиминират определени храни, да намалят захарта и да започнат няколко хранителни практики, като методичното и бавно дъвчене. В него също така са включени обилни закуски, като ястията стават все по-малко количество с напредването на деня.

Според слуховете, Уилсън е закусвала с купа от киноа, допълнена от горски плодове и яйца. Обядът ѝ е включвал риба или пилешки гърди със зеленчуци. За вечеря актрисата е хапвала още протеин и зеленчуци, но в по-малки порции. В плана също така се насърчава пиенето на определени напитки за отслабване като зелен чай и вода.

Сега Ребъл иска да потуши всякакви спекулации за отслабването си, които объркват феновете ѝ. В социалните мрежи тя категорично отрече да е следвала метода „Мейър“ и помоли медиите да спрат да пишат подобни лъжи. Актрисата също така заяви, че никога не е приемала хапчета за отслабване или каквито и да е било други „магически средства“. Тя помоли феновете си да докладват подобни статии, защото те не съдържат и капка истина.

„Ако подкрепям или следвам нещо, ще го публикувам тук в официална публикация“, каза още Уилсън. Тя благодари на феновете, които са ѝ писали за тези слухове и ги насърчи да не вярват на всичко, което четат в медиите.

През 2020 година Ребъл споделя, че предишният ѝ начин на хранене е съдържал храни с много високо съдържание на захар и въглехидрати. Въпреки че твърди, че се е приемала и като по-пълна, актрисата признава, че връзката ѝ с храната е била нездравословна. Категорична е, че отслабването не е направено за по-добра визия, а за подобряване на психическото и физическото здраве.

През декември Уилсън сподели, че екипът ѝ се е опитал да я спре от отслабването, защото по-пълният ѝ имидж е носил милиони долари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари