IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън с перфектния аутфит за пролетта

4 март 2022 17 40

Актрисата посрещна рождения си ден в Мексико

Getty

Getty

Ребъл Уилсън избра перфектния аутфит за пролетта, която съвсем скоро ще е при нас. Австралийската актриса заложи на удобни и същевременно актуални за сезона дрехи, с които да пътува до Мексико. Именно там тя отбеляза своя 42-и рожден ден.

Звездата от Pitch Perfect и нейни добри приятели се снимаха на стълбите на частен самолет, с който отскочиха до курорта Кабо за едно незабравимо празненство.

За своя „Birthday уикенд“, Ребъл носи светлосини дънки и бяла тениска. Те са комбинирани със страхотен блейзър в тюркоазено синьо.

Уилсън отслабна доста през последните две години и вече не е онази усмихната дебеланка, която помним от киното. Въпреки че нейното сако с тъмни копчета ѝ е леко широко, тя го носи с удоволствие. Може би самият цвят ѝ е любим.

Пристигайки на морския бряг, където вдигна наздравици, актрисата показа по-отблизо своята визия. И от снимките разбрахме, че дънките ѝ са тип „цигара“, леко нарязани на крачолите. Към тях тя добавя един акцент – кожени еспадрилки в кафяв цвят.

Равносметката на Ребъл Уилсън – повече време за приятелите, отколкото за работата

„Благодаря ви, приятели! Колкото повече остарявам, толкова повече оценявам и разбирам важността на страхотните приятелства…“, написа тя, споделяйки кадри със своите гости. И уточни, че преди се е фокусирала твърде много върху работата, докато сега държи на онова, което я прави щастлива.

„... Всъщност става дума за хората, които срещате по пътя, и връзките, които имате. Аз съм най-голямата късметлийка, защото имам страхотни хора в живота си. Ценя ви“, завърши Уилсън.

Актрисата все още крие гаджето си

Малко преди началото на 2022 г. стана ясно, че Ребъл си има ново гадже – тенисистът Мат Рийд. С него тя се появи на едно официално събитие, но от тогава до сега, все още не го е представила официално.

На снимките от рождения ден на звездата спортистът отново не присъства. Но все пак някой трябва да стои зад камерата и някои предполагат, че той е бил с нея в хотела, където една луксозна стая струва 2 000 долара за нощувка.

В едно от видеата на Ребъл, тя се усмихва на оператора, пие коктейли с приятелите си, удря пинята и се радва на зарята на плажа в нейна чест. А феновете са единодушни, че погледът ѝ е на влюбена и щастлива жена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари