IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън: Желанието ми да стана майка ме накара да отслабна

20 май 2022 15 00

Актрисата застава на корицата на списание People

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато Ребъл Уилсън посещава лекаря си по плодовитост през 2019 година, той й казва, че тя ще има много по-голям шанс да замрази яйцеклетките си, ако отслабне. "Той ме огледа отгоре-надолу и каза: Ще се справиш много по-добре, ако си по-здрава", казва актрисата пред списание People.

Първоначално Уилсън е леко обидена от думите, но постепенно разбира, че лекарят е прав. "Бях с много наднормено тегло. Вече не мислех за собствените си нужни. Мислех за нуждите на бъдещо дете, което всъщност ме вдъхнови да стана по-здрава", разказва още Ребъл. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Актрисата, която също има и синдром на поликистозните яйчници, който може да повлияе на плодовитостта, се впусна в своята "година на здравето" през 2020-а и в крайна сметка успя да свали повече от 35 килограма. "Нямах цел да стигна до определено тегло. Това беше просто най-здравословната моя версия", откровена е тя. 

Сега с участието си в Senior Year, един от десетте най-добри филма на Netflix за момента, 42-годишната актриса разказва пред списание People за своите планове за забременяване, емоционалното хранене и как се е научила да цени себе си. Оказва се, че трансформацията на Уилсън не се е ограничила само до загубата на тегло. 

"Всъщност трябваше да се справя с емоционалните проблеми, които ме караха да ям. По време на процеса плачеш много, анализираш нещата. Никога не съм правила това преди", казва Ребъл. Тя разкрива, че е наистина трудно да разбереш защо се чувстваш недостоен, когато хората около теб ти повтарят, че си направил страхотни неща. Именно това е едно от нещата, които актрисата се е опитвала да преодолее. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

През цялата си кариера Уилсън е била привърженик на позитивното отношение към тялото. "Дебелата Ейми може би е най-любимият ми герой, който някога съм играла. Бях толкова самоуверена. Но в същото време се чувстах на моменти и несигурна", казва тя, визирайки ролята си в "Перфектен ритъм". Моментите, в които е чувствала несигурност, са били фотосесиите с нейни колежки, които са били доста по-слаби от нея. 

Уилсън е категорична, че заради теглото си е била невидима за света, въпреки постиженията си в киното. Когато отслабва обаче, нещата рязко се променят. "Изведнъж хората искат да ти помогнат с хранителните стоки, да правят мили неща за теб, само заради начина, по който изглеждаш", казва тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Хубавото е, че актрисата знае какво е да стоиш и от двете страни на монетата и не позволява на новата й визия да променя характера или отношението й към другите. "Има обществени норми за това, което се смята за добре изглеждащо. Не е правилно. Гадно е, несправедливо е. Чувствам се тъжна, ако някой не обича тялото си. Искам да харесвате всички типове тяло, но също така искам да насърча хората да бъдат здрави"

Уилсън също така иска филмите й да имат положително въздействие, тъй като започва да се занимава повече с продуценство и режисура. "Искам да предложа комедия, но също така да вложа сърцето и да предам положителни послания", казва тя. 

Резултатът може да се види в последния й филм, Senior Year, в който нейната героиня изпада в 20-годишна кома след инцидент с мажоретки. Събужда се като 37-годишна жена, готова да повтори последната си година в училище и открива, че е най-важно да бъдеш себе си. И това напълно описва историята й в истинския живот. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

"Бих искала да имам семейство. В момента просто се опитвам да го направя сама заради биологичния часовник. Ако срещна точния човек, страхотно, ще мога да го впиша в живота си", казва тя. Допълва, че светът вече доста е напреднал и това дава възможност на всяка една жена да се радва на дете, независимо дали има мъж до себе си, или не. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари