IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън: През цялото време търсех принц, а ми е трябвало принцеса

10 юни 2022 14 40

Актрисата разкри, че е хомосексуална

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ребъл Уилсън най-накрая показа новата любов в живота си, но тя не беше това, което всички очакваха.

В четвъртък, 9 юни, 42-годишната актриса публикува снимка в социалните мрежи, на която се усмихва широко до руса жена. Оказва се, че това е новата ѝ приятелка – Рамона Агрума – с която са заедно от няколко месеца. Уилсън за първи път признава, че има влечение към жените, правейки го в Месеца на прайда, когато се организират празненства и събития в чест на хората с различна сексуална ориентация.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Мислех, че търся своя принц на бял кон, а може би ми е трябвало една принцеса на бял кон“, написа Уилсън и добави, че любовта е любов без значение от пола. Според източник, близък до звездата, тя се намира в прекрасен момент от живота си и никога не е била по-щастлива.

Миналия месец Уилсън сподели пред списание People, че е във връзка, като се е запознала с настоящия си партньор чрез общ приятел. Тогава обаче тя не сподели от какъв пол е човекът до нея. „Говорихме си по телефона седмици, преди да се видим. И това беше страхотен начин да се опознаем. Беше малко като отминало време, много романтично“, разкрива звездата.

Допълва, че е преминала през процес, в който е открила повече неща за себе си, като за това е помогнала именно новата ѝ любов. Актрисата признава, че най-накрая се намира в здравословна връзка, в която се чувства равна на партньора си. „Имала съм връзки, не казвам, че всичките са били такива, но в някои от тях се чувствах, че се правя на човек, който не съм. Така че е страхотно да съм в здравословна връзка“, споделя още Ребъл пред People.

Досега Уилсън е излизала само с мъже, като предишният ѝ приятел беше Джейкъб Буш. Двойката обаче се раздели само четири месеца, след като потвърди за връзката си в социалните мрежи.

През ноември актрисата сподели, че си взима почивка от романтичния живот, за да се отдаде на себе си и на забавления през лятото. Тогава тя потвърди, че е сама и търси правилния човек. „От всяка една връзка научаваш неща за себе си и за това, което търсиш. Все още не съм срещнала сродната си душа, но надеждата умира последна“, каза Уилсън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Дали Рамона Агрума е нейната сродна душа, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари