IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън призна, че е обвързана

13 май 2022 09 00

Тя е с гадже повече от 1 година след раздялата с Джейкъб Буш

БГНЕС

БГНЕС

Ребъл Уилсън отново е на крилете на любовта! Актрисата призна в подкаста „U Up?“, че има човек до себе си. Признанието идва повече от година след раздялата ѝ с Джейкъб Буш.

Говорейки за живота си след поредното разочарование, звездата посочва, че е имала няколко неуспешни опита за намиране на гадже чрез приложения за запознанства. И близо година експериментирала, като излизала с много кандидати за сърцето ѝ.

„Сега съм щастлива във връзка“, признава тя, но не уточнява името на своя любим.

„Срещнах го в стаята на един приятел. Включвах и изключвах приложението Raya, но това беше настройка на приятел. Той ни познаваше и двамата от поне 5 години и си мислеше, че ще се справим – и тогава го направихме!“, разказва тя за запознанствата си в известната платформа.

Уилсън разкрива още, че може би заради това, че общ познат ги запознал, се доверила на новия си ухажор. И предупреди, че в приложенията за запознанства често има хора, които се представят за някой друг.

Ребъл Уилсън и нейната година на любовта

След като почувствала, че е готова да излиза отново по срещи, актрисата решила да се вижда с повече хора за по-кратко време, за да добие някакъв опит в този вид запознанства.

„Умишлено исках да се срещам с куп хора и да придобия това преживяване, което знам, че не е нормално. Но наистина ми помогна да разбера какво харесвам и какво не... Ходих на няколко срещи с милиардери и след това с хора, които нямаха нищо, това беше пълният спектър от хора“, обяснява тя.

Ребъл дори се шегува, че благодарение на своите връзки с ФБР, успяла да провери няколко симпатични мачовци. „Не би трябвало да излизам от ФБР, но те ми предложиха, че ако някога имам нужда от проверка на някого, те ще го направят. Това беше единственият път, когато направих това, но просто усетих, че нещо не е наред“, казва звездата.

Актрисата се раздели с последното си гадже в началото на 2021 г.

Ребъл Уилсън излизаше с Джейкъб Буш, като потвърди за връзката им през септември 2020 г. Но през февруари на следващата, двамата прекъснаха отношенията си.

Ребъл Уилсън,

БГНЕС

Малко преди настъпването на 2022 г. се заговори, че актрисата, която отслабна драстично, е с тенисиста Мат Рийд. Двамата се появиха заедно на червения килим на наградите на Австралийската академия за кино и телевизия. Макар да не парадираха със своята близост пред камерите, начинът, по който позират, накара мнозина да смятат, че са заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари