IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022 - Никол Шерцингер изкушава от Миконос

11 юли 2022 10 30

Певицата ни вдъхновява с предложения от Гърция

БГНЕС

БГНЕС

Бански 2022 е онова, което много жени търсят преди своята почивка на море. Голяма част от тях са категорични, че дори и да имат 2-3 чифта в куфара, един нов не е излишен. Същата е и Никол Шеррцингер, която смени няколко модела по време на своята почивка в Миконос. 

Певицата показа страхотни гледки от Гърция и ни вдъхнови не само с бански, но и интересни тоалети, подходящи за море. 

Може би е излишно, но ще отбележим, че бившата на Григор Димитров е в перфектна форма и не спира да носи бански от две части в цветовете на лятото. 

Ето какви модни предложения ни показа звездата от Гърция: 

Бански 2022 - тъмно син 

Цяла галерия и няколко видеа са посветени на изрязания модел на Шерцингер, който много дами искат да притежават. С него тя поплува в басейна на луксозния хотел, от който се вижда красотата на Миконос. 

Горнището, подбрано от звездата, е с тънки презрамки, които се пресичат отпред и правят дупка точно на бюста. Долнището пък е прашка - високо, тип бумеранг. 

Тъмносиният бански на Никол е съчетан с шарено парео в сходни тонове. 

Бански и летен тоалет в едно

Друг модел, с който се появи изпълнителката, впечатлява не само със своя графичен принт, но и с практичността си. На някои снимки Никол Шерцингер е с бански с триъгълни чашки в бяло и червено. Той е с шарени връзки и става както за плажа, така и за разходките покрай него. 

Горнището, съчетано с бели перли и нежно златно количе с камъчета за висулки, върви с дълъг панталон с широки крачоли. Той е в същия десен и доколкото виждаме на кадрите - е с висока талия. Нищо чудно под него да има и долнище с връзки, с което звездата може да се препича. 

Бански 2022 и верижка за тяло 

Разглеждайки снимките, на които Никол направо сияе до Том Евънс, виждаме, че тя залага и на една нова тенденция за лято 2022. Става дума за верижка за тяло, която е комбинирала с банския си в светъл прасковен цвят. 

Въпросният аксесоар е изключително нежен. Закачва се на врата, като има нежен камък в областта между гърдите и продължава надолу към кръста, който обхваща. 

Верижката - дали златна или сребърна, може да се носи и с къс топ или пък шал вместо бюстие. 

Освен Деня на независимостта на САЩ, Никол Шерцингер отбеляза и своя рожден ден в Гърция. По традиция, след като миналата година духна свещичките в Италия, тази тя избра да го направи на Миконос. И по всичко личи, че си е изкарала страхотно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари