IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: 5 модела, които ще са на мода

24 юни 2022 12 30

Лятото вече е тук, време е за море

Снимка: MAX LIBERTINE, Unsplash

Снимка: MAX LIBERTINE, Unsplash

Тъй като лятото официално настъпи, време е да свалим очилата със защита от синя светлина и да сложим слънчевите. На преден план излизат по-късите тоалети, леките рокли, тениските и сандалите, като най-накрая имаме лято, което ще бъде свободно от ковид вълната. Сега е времето да се насладим спокойно на ваканцията си, да се сдобием с така желания тен и да забравим за кратко за реалността.

Преди обаче всичко това да се случи, трябва да се сдобием с правилните бански, които ще ни накарат да се чувстваме още по-добре. Целта на моделите е да ви вдъхнат повече увереност, сексапил и удобство. Най-важното, разбира се, е да се чувствате добре в собствената си кожа и да запомните, че тенденциите при банските са само предложения, а не задължителни покупки. Крайното решение оставяме на вас, базирайки се на вкуса и стила си.

Все пак, ако изпитвате трудности при избора, имаме няколко идеи. Монокините и танкините се завръщат триумфално и се предлагат в различни разкроени стилове и изрязани дължини. Очакваме на плажа да виждаме все повече модели, вдъхновени от модата през 2000-те години. Микроблясъкът пък е перфектният стил за плажно парти, което може да завърши с нощно къпане.

Бански 2022 – 5 модела, които ще са на мода

Бански с волан

Воланите винаги създават романтична обстановка и това е почти всичко, което трябва да знаете за този бански стил. Те са чудесен начин да подчертаете ключиците, линията на талията или желанието за летен флирт. През това лято воланите ще бъдат още по-популярни, след като Джиджи Хадид ги представи на видно място в новата си колекция бански Frankies.

Танкини

Тази година танкините получават втори шанс за изява, но с малко променен вид. Възраждането им идва с по-къса дължина от оригиналния си предшественик, като повече наподобяват кроп топ и по-малко цял бански, разрязан наполовина. Танкините се предлагат в опции без презрамки, халтер и в триъгълна форма, така че има много стилове, с които да експериментирате.

Микроблясък

Ако някога сте искали да блестите на слънце като вампирите от „Здрач“, тенденцията на банските с микроблясък ще сбъдне мечтите ви. Блестящите модели започнаха да излизат на повърхността на модата за плажа още миналото лято и със сигурност ще се завърнат и по тазгодишните курорти. Моделът е чудесен за уникални снимки, на които даже няма нужда да добавяте филтри за блясък.

Монокини

Монокините са поредната тенденция от миналото, която се завръща за това лято. Тя беше популярна преди 10 години, като сега се популяризира от известни личности, включително и Ким Кардашян. Въпреки че монокините може да ви създадат странен тен, те също така ще подчертаят формата на тялото и ще привлекат вниманието. Може да са ви необходими няколко опита, за да намерите перфектната изрязана форма, но след това няма да искате да свалите банския.

Халтер горнище

Горнището с халтер, или иначе казано завързващо се на врата, е най-добрата опция за летните горещини в града и на плажа. То ще покаже ключиците ви и ще осигури допълнителна подкрепа, ако решите да скачате срещу вълните. Добър начин да изпробвате тази тенденция е като вземете старото си горнище с връзки, кръстосате ги първо пред врата, след което ги завързвате зад него. Ако се харесвате, може да си купите бански с халтер горнище.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари