IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бягство в рая – Никол Шерцингер отново по бански

19 март 2022 21 00

Певицата отиде на Седмицата на модата в Хаваи

БГНЕС

БГНЕС

Никол Шерцингер, пак ли по бански?! Това може би ще си кажат много от вас, виждайки новите снимки на певицата. Отишла на Хаваи по работа, тя успя да отиде на едно от любимите си места за релакс – плажа. И разбира се, си направи поредната провокативна фотосесия.

„HOME“, написа дивата за райското кътче, което всеки иска да посети.

Шерцингер се е разходила край палмите на брега, за да се снима по бански. Той е от две части, златист и изчистен и може да се каже, че много ѝ отива.

Каквото и да си говорим, изпълнителката има перфектно тяло и не се срамува да го показва.

И макар някои да мислят, че Никол е на романтично бягство с Том Евънс, бързаме да ви кажем, че тя бе сред гостите на Седмицата на модата в Хаваи. По този повод тя сподели с феновете си в Instagram:

„Толкова съм горда да видя всички местни таланти, които показват забележителните си колекции в тази епична обстановка“.

С думите си Шерцингер, която е родом от Хонолулу, похвали дизайнерите, които творят на местно ниво. И нищо чудно скоро да я видим с някой техен модел на екрана.

Изпълнителката показа тоалета си, с който е присъствала на събитието. Той е от дълга пола до земята и изрязана горна част под формата на бюстие. И двете са в черен цвят.

Още през януари, Никол показа, че следи модните тенденции и облече тоалет в цвят, който ще бъде номер едно за пролет 2022. Той е и от материя, която все още има място в гардероба ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

хе ( преди 2 години )
Никаква разлика с нашите чалгаджиики!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар