IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ризи в ярки цветове – сред актуалните модели за пролетта

16 март 2022 10 30

Ето какво трябва да знаете за тенденцията

IStockphoto

IStockphoto

Ризи в ярки цветове ще са актуалните модели в гардероба ни тази пролет. След като месеци наред бяхме в изолация, през 2021 г. като че ли започнахме да разчупваме стила си. И заменихме тъмните дрехи с по-пъстри. Ето че тази тенденция продължава и през новия сезон, в който по-широките модели все още ще са хит из магазините.

Освен на шлифери и други по-тънки овърсайз якета, много жени ще заложат на удобни ризи. Но тук не става дума за твърде официалните, прилепващи по тялото, а широки, удобни и същевременно твърде забележими.

Малко преди настъпването на пролетта, в социалните мрежи много инфлуенсъри дават своите предложения за нови покупки. И вместо бяла риза, препоръчват тя да е яркорозова или електриковозелена. Въобще, по-ярките тонове са за предпочитане.

Много марки представиха своите колекции за пролет/лято 2022. И там, наред с роклите в пъстри цветове, има страхотни ризи. Те могат да се съчетаят с кожен панталон, с дънки или пък клин. Разбира се, има и по-смели комбинации – още по-цветни и нестандартни.

Докато някои модни експерти препоръчват да сте с един цвят от главата до петите, други показват, че ви трябва само една по-широка риза в по-забележим тон. Тя може да е червена, зелена, лилава, яркорозова или пък мастиленосиня. А закопчаването не е от кой знае какво значение. Има и вариант под нея да сте с тениска или потник, като я оставите отворена, зависи какво е времето навън и какви са предпочитанията ви.

Ето няколко ризи в ярки цветове, от които да изберете вашата:

1. В електриков цвят

Тази риза заслужава място на вашата закачалка, споделя потребителка на Instagram, показвайки как носи модела върху черен гащеризон.

Електриковозеленото, жълто или розово са тонове, които са актуални още от изминалото лято и ще продължаваме да ги носим и през пролетта.

2. Морскосиньо

Този модел е по-дълъг и може да се носи и като рокля. А самият цвят пасва чудесно на тъмнооранжево или розово.

3. Светлозелена

Сатенът е една от материите, които ще носим през пролет/лято 2022. Ако ви допада, може да изберете риза и дълга пола в светлозелено, които да носите в по-топлите пролетни дни.

4. Бордо/керемида

Както по-рано ви съобщихме – дрехите в цвят бордо или керемида, също ще намерят място в пролетния гардероб. Ето защо, ако пазите някоя стара, може да я извадите и съчетаете със светъл деним – под формата на панталон или пола.

Ето и още идеи за вашия пролетен гардероб:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари